Ce am citit în luna iunie

Ce am citit în luna iunie

Încerc să mă focalizez mai mult pe partea bună, adică pe faptul că pot afirma că am citit mai multe cărți decât am citit în luna mai. Dar cu una mai mult nu este o diferență colosală, mai ales când acea carte e un volum de poezii pe care l-am citit în două zile. Dar asta e, chiar am citit mai multe cărți în această lună!

Luna iunie a stat sub semnul sesiunii de examene și, în consecință, nu am avut prea mult timp pentru lectură. La fel ca în luna mai, prioritatea mea a fost facultatea și astfel că mare parte din lună am neglijat serios lectura. Ba chiar am avut și zile întregi în care nu am pus mâna pe carte, ceea ce e neobișnuit pentru mine.

Dar să trecem direct la subiect. Cărțile pe care le-am citit în luna iunie sunt:

Deja am publicat recenzia pentru Totul se termină cu noi, o carte care chiar mi-a prins bine în perioada asta și care mi-a dat teme de gândire.

Pentru Băiatul din bulă, deja am scris recenzia, dar încă mai am puțin de lucrat la postare și va apărea și aceasta în curând. Dar până atunci, am vorbit mai mult despre carte într-o postare anterioară.

În ceea ce privește volumul de poezii a lui Radu Găvan, ieri l-am terminat și acum am nevoie de puțin timp să mă reculeg ca să pot să vorbesc despre el. Îmi e întotdeauna greu să vorbesc despre poezie pentru că e un gen care ia înțelesuri diferite pentru oricine îl citește.

Cam acestea au fost cărțile pe care am reușit să le citesc în iunie. Am multe lucruri pe care vreau să le fac în următoarele luni, dar chiar sper că voi avea voința să pun mai mult accent pe lectură și să îi dedic mai mult timp. Momentan am căzut în gaura neagră a dramelor asiatice și, în loc să citesc o carte, stau și văd câte un sezon în două zile. Not proud of that. Dar mă gândesc că acesta a fost modul meu de a mă relaxa după o sesiune stresantă.

Ce cărți ați mai citit în luna iunie? Ceva ce va plăcut în mod special?

Ce am citit în luna iunie