Currently reading: Băiatul din bulă de Stewart Foster

Currently reading: Băiatul din bulă de Stewart Foster

Au trecut câteva săptămâni de la ultimul update și, cum este sfârșit de lună și nu mai știam despre ce să scriu, mă gândeam să vă povestesc despre cartea pe care o citesc acum și despre ce am mai făcut în ultimul timp.

Acum citesc Băiatul din bulă, o carte apărută la Editura Gama în colecția Gama Imago și care vorbește despre povestea lui Joe, un băiat de 11 ani care este nevoit să trăiască într-o bulă, în salonul său din spital. Acest lucru este din cauză că Joe suferă de o boală care nu îi permite să iasă afară din cauza riscului de a se îmbolnăvi de orice. Pe scurt, s-a născut fără un sistem imunitar care să funcționeze bine.

Încă de când am luat-o de la Gaudeamus, anul trecut, m-a intrigat și mi-a adus aminte de Absolut tot, dar în varianta pentru copii. Însă, acum că am început-o, aș putea spune că e ceva între Absolut tot și Minunea, dar oricum are și ceva original. Îmi place că e ușor de citit și nu e plictisitoare, deși, dacă te gândești, nu prea ai avea ce să povestești când stai toată ziua închis într-o singură cameră.

Însă Joe are ce povesti și sunt atât de multe lucruri care i se întâmplă! Îmi place cum putem privi în viața unei persoane și cum putem să înțelegem în cât de mică măsură cum se simte și cum își trăiește viața. Cartea e recomandată pentru copiii peste 9 ani, dar eu am peste 20 și tot mi se pare interesantă ceea ce e cumva amuzant 😂

Am trecut de jumătatea romanului și deja abia aștept să văd ce se va întâmpla în final. Și sunt tare nerăbdătoare să scriu despre ea!

De la ultima postare în acest gen (pe care o puteți citi aici), am terminat sesiunea (într-un final!), am dat toate examenele și am trimis toate proiectele. M-am întâlnit cu părinții mei care au reușit să ajungă până în București și am mai ieșit în plimbări. Chiar acum două zile am fost în mall, dar pot spune că nu e experiență la fel de plăcută ca înainte. Am mers în mall mai ales pentru că am vrut să fac niște cumpărături la dm, dar nu cred că merită să mergem acum să ne plimbăm prin spații închise, chiar dacă putem să o facem.

Am primit și cutia Tokyo Treat despre care v-am spus peste tot și desigur că am scris despre ea, ba chiar am făcut și un video pe care l-am adăugat în postare. Dacă vreți să vedeți ce era în cutie, puteți să citiți postare aici.

De acum, îmi doresc să mă focalizez mai mult pe blog și pe contul de Instagram (care, săracul, e cam mort) și să mă focalizez pe limbile străine pe care le învăț în acest moment. În timpul sesiunii, de fiecare dată când mă gândeam la lucruri pe care voiam să le fac, le scriam într-o notiță ca să pot să mă focalizez pe studiu și să nu mă gândesc constant la ele. Acum am un întreg document cu o grămadă de lucruri (dar sunt în genul de la a încerca rețete noi, până a mă uita la niște seriale sau a asculta podcasturi de marketing). Așa că sigur nu voi ajunge să mă plictisesc în această vară!