TBR iulie

TBR iulie

Chiar dacă voi avea mult mai mult timp în lune iulie, totuși cred că mă voi rezuma doar la un număr mic de cărți pe care mi le propun să le citesc. Și sper să reușesc să o fac.

Acum că am intrat în vacanță și nu mai am facultate, nu înseamnă că voi avea tot timpul din lume pentru lectură. Ce e adevărat, voi avea mai mult timp pentru citit, dar mai am încă multe lucruri pe care vreau să le fac… Vreau să mă concentrez mai mult pe limbile străine pe care le învăț și vreau să mă concentrez pe blog și pe contul de Instagram, plus alte câteva lucruri. Astfel că vreau să profit de ultima mea vacanță de vară și să fac cât de multe lucruri pot.

În ceea ce privește ceea ce vreau să citesc, lista mea e aceasta:

  • Moartea pământului de J. H. Rosney Aîné
  • Acum sunt normală? de Holly Bourne
  • Pe urmele flăcării de Hafsah Faizal

Nu am vrut să mă simt presată așa că m-am rezumat la doar 3 cărți. Două dintre ele nu sunt chiar mici, știu, de aceea am și zis că trei sunt deajuns pentru această lună. Desigur, aș fi foarte fericită dacă aș reuși să citesc mai multe de atât, dar nu vreau să mă simt constrânsă.

Alegerile mele au fost foarte bine gândite. Astfel, în prima săptămână vreau să citesc Moartea pământului, un volum SF scurt, are în jur de 130 de pagini. Și sper să îl termin până pe 6 iulie, atunci când voi pleca la mare. Iar în excursie îmi doresc să citesc Acum sunt normală? și sper să se ridice la așteptările mele. Sper să fie o lectură ușoară și interesantă, care să atingă câteva subiecte importante.

După această carte, simt că e timpul să citesc Pe urmele flăcării. Simt că acest roman are așa un iz de vară și se va potrivi foarte bine cu fierbințeala zilelor de vară din mijloc de iulie.

TBR iulie