Despre noi

Bine ați venit în lumea cărților! Acest blog este dedicat cărților și lecturii. Veți găsi aici absolut tot ce poate avea legătură cu această temă: de la cele mai noi lansări de carte la care particip, anunțuri literare, până la recenzii, topuri și discuții despre unele aspecte ale vieții de cititor.

Scurt istoric:

Blogul a luat naștere la data de 25 aprilie 2016. A început ca un proiect de grup, dar mai târziu a rămas doar o singură persoană. La început s-a axat mult pe recenzii și citate, mai apoi am extins aria de interes. Am început să facem topuri, recomandări, tag-uri și nu numai. Am început să susținem și să fim susținuți de mai mulți membrii din comunitatea bookbloggeri-lor. Cel mai nou proiect se intitulează „Tu scrii, noi publicăm” unde încercăm să sporim interactivitatea dintre bloggeri, lăsând alte persoane să posteze pe blogul nostru. Dacă dorești să te înscrii găsești detalii aici: Proiectul „Tu scrii, noi publicăm”

Fun fact: Îmi place să vorbesc la persoana I, plural chiar dacă știu că sunt o singură persoană. Mă face să mă simt parte din comunitatea pe care am construit-o în jurul blogului.

 

http://www.oliversacks.com/books-by-oliver-sacks/