Despre noi

Bună! Bine ai venit și sper să ai un timp plăcut aici! Eu sunt Dumitrița și te voi conduce în lumea cărților din mediul digital.

Acesta este un blog, dar eu spun mai degrabă că este un loc unde iubitorii de cărți să se întâlnească atunci când nu au cu cine dezbate temele cărților pe care le citesc. Ce vreau să spun cu asta? Simplu! Ești pasionat de citit, dar nu ai prieteni cititori și ai dori să discuți cu cineva cărțile pe care le citești?Aici este locul perfect pentru a face asta!

Deci poți începe cu a trage un ochi peste articole, citește câteva recenzii la cărțile pe care le-ai citit și tu, eventual lasă-mi unu-două comentarii pe la postări și așa devenim prieteni, începem un dialog.

De asemenea, dacă ai citit o carte grozavă care te-a salvat din cele mai adânci neguri sau care ți-a schimbat viața, nu ezita să îmi spui. Am aici sus ↑ un buton pe care scrie „Recomandă-mi o carte” unde îmi vei putea trimite un mesaj cu romanul respectiv.

Ți se pare că ai înclinație spre scris? Ai vrea să scrii recenzii, dar asta nu știi dacă te prinde? Trimite-mi o recenzie în cadrul programului „Tu scrii, noi publicăm”, iar recenzia ta va apărea sigur pe blogul meu. E vorba de a înmâna cuvântul și celorlalți.