5 cele mai nașpa cărți din 2017

Să fiu sinceră, în 2017 am citit o mulțime de cărți foarte mișto, dar au fost câteva cărți cărora nu am putut să le dau mai mult de 3 steluțe. Astfel, acestea nu sunt cărți chiar nașpa, dar să zicem că nu mi-au plăcut la fel de mult ca celelalte pe care le-am citit. 

Menționez că ordinea este aleatorie. (Puteți accesa recenzia fiecărei cărți dând click pe titlu sau pe autor)


  • Trei coroane întunecate de Kendare Blake m-a dezamăgit. Am mai citit un roman de la această autoare și mi-a plăcut super mult (Anna în veșmânt de sânge), dar cu acest roman autoarea a dat de pereți. 

  • Moromeții I de Marin Preda nu a fost deloc una dintre lecturile favorite. Nu mă înțelegeți greșit, nu am nimic cu literatura română, am ceva direct cu Ilie Moromete. Personajele mă enervează așa de tare că niciodată nu mă pot minuna de ajuns de ceea ce fac. Aceasta este strict părerea mea. M-am gândit să îi scriu o recenzie, dar nu am mai reușit.


  • Eu, Earl și sfârșitul ei de Jesse Andrews a fost o lectură drăguță, dar personajele fără nicio evoluție și sinopsisul fără sens m-au făcut să nu îi dau mai mult de 3 steluțe.


  • Trădarea câștigătorului de Marie Rutkoski a reprezentat un roman tranzitoriu. Pregătește terenul pentru ultimul roman din Trilogia câștigătorului. Dar orice intenție bună ar avea, trebuie să recunosc că a fost oarecum plictisitor.


  • Magicianul oaselor de F. E. Higgins a fost cu adevărat o carte drăguță, în genul goth care mi-a plăcut super mult. Dar modul de desfășurare al acțiunii m-au făcut să trag de ea ca să o termin. Asta și modul neechilibrat al compoziției. Din păcate, încă nu am reușit să îi scriu o recenzie, dar în prima jumătate a lunii ianuarie sigur o voi posta.

Ce cărți ați citit în 2017 și nu prea v-au plăcut?