Onix de Jennifer L. Armentrout (Seria Lux #2)

http://www.grupulcorint.ro/magazin/index.php?dispatch=products.view&product_id=2566O altă călătorie în lumea fascinantă a ficțiunii, alte două zile în care nu am reușit să mă dezlipesc de o carte. Cam asta cred eu despre roman. Continuarea poveștii care m-a ținut cu sufletul la gură a fost la fel de captivantă.

În acest volum aflăm mai multe despre MA (o organizație care se ocupă cu extratereștri) și despre ceea ce fac. Ceea ce, desigur, duce la nenumărate conflicte și fac ca romanul să fie mai interesant.

Ca și în primul volum, avem parte de secrete, dezvăluiri și multe altele. Totuși nu cred că a fost chiar așa intens acel duș de emoții. Adică, când citeam primul volum eram ceva gen: WTF! WTF! WTF! Ce s-a întâmplat?! Nu cred! Iar aici am fost doar: Nu îmi vine să cred! De ce? Doar, de ce? Sper să înțelegeți ce vreau să zic.

Personajele sunt aceleași, numai că putem vedea evoluția lor. Ceea ce mi-a plăcut a fost dorința personajul principal, Katy, de a se antrena pentru a se putea apăra singură. Iar, acest lucru, a dus la niște dezvăluiri uimitoare care m-au lăsat cu gura căscată.

Acțiunea a fost destul de alertă și am avut doar mici momente de respiro. Firul poveștii, cum am mai spus, a fost foarte captivant, dovadă fiind faptul că am citit-o în două zile.

Dacă ați citit primul volum, clar cred că îl veți citi și pe acesta. Eu vă recomand să citiți primul volum și să vedeți ce părere aveți despre el, și mai apoi să vă hotărâți dacă vreți să cumpărați și următoarele volume ale serie.

Îmi pare sincer rău că nu am putut face o recenzie mai bună sau mai lungă, dar pur și simplu, îmi este foarte greu să îmi adun ideile. Tot ceea ce pot face este să îmi exprim sentimentele. Iar acestea au fost destul de greu se scris.

Până data viitoare sper să rămâneți în viață! 🙂