Îngerul nopții de Becca Fitzpatrick

World Of Books WebMi-am impus ca până la vacanța de vară să nu mai cumpăr nicio carte. Așa că am luat la analizat bibliotecile prietenelor mele. Și printre acele cărți tare interesante am dat de „Îngerul nopții”. Mi-a plăcut cum suna titlul și ceea ce promitea acesta, astfel că am ajuns să o citesc.

Îmi este greu să îi fac o scurtă descriere. Adică… E la fel ca și alte povești. Fata normală întâlnește un băiat nu prea normal și ajung să treacă printr-o mulțime de aventuri. Deși îmi plac carțile de acest gen, acest roman mi-a displăcut. Sunt foarte puține cărți care îmi displac și aceasta face parte din acea listă scurtă.

ingerul noptii 2Primul lucru care a stricat farmecul cărții a fost chiar personajul principal, Nora Grey. Ok, înțeleg, e ciudat ca cineva pe care tocmai l-ai cunoscut să știe foarte multe lucruri despre tine și e ciudat faptul că te întâlnești foarte des cu el și etc. Dar, stai și tu puțin să îți explice omul ce are cu tine. De fiecare dată când erau numai ei doi, ea îi punea întrebări și el nu răspundea. Și imediat ce vede că nu răspunde o lua la fugă. A avut și niște idei de a fugi cam trase de păr. A fost unul dintre cele mai enervante personaje principale peste care am dat.

Un alt lucru care nu mi-a plăcut a fost celălalt personaj, Patch, cel care ar trebui să fie îngerul căzut, dar care este mult prea ciudat pentru a lua acest rol. Și iar revenim la acele discuții.. De ce nu îi spui și Norei de ce o urmărești, ca să înțeleagă și ea ce vrei, că m-am săturat să tot o văd fugind ca un șoarece de laborator.

ingerul noptii 1Iar, povestea.. ce să spun despre ea.. a fost… nu știu. Încerc să mă decid dacă a fost ok sau nașpa. Să zicem că un pic din amândouă. Mi-a plăcut mult ideea, dar ce a făcut autoarea din această idee îmi displace.

Nu vă recomand acestă carte. E bună de citit când ești disperat să citești ceva și nu ai nimic la îndemână decât cartea asta. Nu cred că merită citită, pentru mine a fost sigur o pierdere de timp. Dar nu îmi pare rău. Acum știu măcar ce ascunde.

Până data viitoare, sper să citiți ceva mai interesant decât am citit eu! 🙂

3 gânduri despre ”Îngerul nopții de Becca Fitzpatrick

  1. Mirabela zice:

    Oh, eu am citit primele trei volume. :))
    Primul volum l-am citit într-o perioadă în care nu eram deloc un cititor cu frecventa. Și atunci chiar mi-a plăcut. Apoi celelalte două, le-am citit vara trecuta, după o pauză de vreo luna și ceva de la citit. Și la vremea aia mi s-au părut ok, dar cred că au fost mai mult momentele mele de relaxare după bac. Nevoia de relaxare a dispărut treptat, de ultimul volum nu m-am mai apucat nici până în ziua de azi. :))

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.