Recenzie: Intenții ascunse de Lauren Asher (Miliardarii de la Dreamland #1)

Recenzie: Intenții ascunse de Lauren Asher (Miliardarii de la Dreamland #1) Recenzie: Intenții ascunse de Lauren Asher (Miliardarii de la Dreamland #1)

Nu o să ghicești niciodată de unde am aflat de această carte… de pe BookTok of course! Și crede-mă, am avut nevoie de doar o pagină să mă las convinsă să îi dau o încercare. Eu, care nu am mai citit consistent o carte de mai bine de un an, mi-a trebui doar o pagină să îmi dau seama că am nevoie disperată de această carte.

TITLU: Intenții ascunse
AUTOR: Lauren Asher
EDITURĂ: Leda Bazaar
NR. PAGINI: 480
ANUL PUBLICĂRII: 2023
SERIE: Miliardarii de la Dreamland
RATING: ❤ ❤ ❤ ❤

Sinopsis

Rowan

Creez basme. Parcuri tematice. Firme de productie. Hoteluri de cinci stele. Totul ar putea fi al meu daca as renova parcul de distractii Dreamland. Ideea de a o angaja pe Zahra a fost buna in teorie, dar apoi am sarutat-o. Lucrurile au scapat de sub control dupa ce i-am trimis un mesaj folosind un pseudonim. Cand mi-am dat seama unde am gresit, era prea tarziu. Oamenii ca mine nu au parte de finaluri fericite. Nu atunci cand menirea noastra este sa le distrugem.

Zahra

Dupa ce, beata fiind, am trimis un raport in care criticam cea mai scumpa atractie de la Dreamland, ar fi trebuit sa fiu concediata. In schimb, Rowan Kane mi-a oferit o slujba de vis. Care era smecheria? Trebuia sa lucrez pentru cel mai dificil sef pe care l-am intalnit vreodata. Rowan a fost nepoliticos si a sarit calul, dar inimii mele nici ca i-a pasat. Cel putin nu pana am descoperit ce secret ascunde seful meu. A sosit vremea sa-l invat pe miliardar ca banii nu pot repara totul. Mai ales nu sufletele.


După ce am văzut acel tiktok, în secunda doi am intrat pe Kindle și am cumpărat cartea. Cea mai bună decizie ever! De ce? Pentru că am reușit astfel să ies dintr-un reading slump intens. Și am descoperit de asemenea și plăcerea cărților romance! Așa că haide să îți povestesc mai multe despre acest roman absolut amazing!

Miliardarii de la Dreamland este o serie despre un testament. Știu, sună dubios, but hear me out. Totul începe cu moartea bunicului celor trei frați: Rowan, Declan și Callahan. Acesta lasă în urmă un testament și le dă fiecăruia în parte un task de îndeplinit. Iar fiecare task… well devine o carte în sine.

În Intenții ascunse descoperim povestea lui Rowan și a Zahrei. El este misterios, proaspăt moștenitor al imperiului Dreamland (aproximativ să zicem), rece și parcă fără emoții. Ea este ca o rază de soare, creativă și muncitoare, mereu pozitivă. Dintr-o alegere neașteptată, făcută la beție, poveștile celor doi se vor intersecta și, cum cei doi nu pot fi mai diferiți, romance-ul dintre cei doi va fi unul ce merită citit. Side eye pentru scenele acelea though 👀

În ciuda numărului considerabil de pagini, cartea se citește rapid. Acțiunea începe puțin mai greu, însă odată ce te-ai lăsat prins de vibe-ul parcului de distracții Dreamland, îți promit că nu vei mai putea lăsa cartea jos.

Personajele îți vor fura inima încet, fără să îți dai seama. Am fost tristă de fiecare dată când Zahra a întâmpinat probleme și am stat la pândă să văd pe fața lui Rowan măcar o fărâmă de emoție. M-am atașat de ele în așa măsură că nici nu am mai pus la îndoială faptul că voi citi și următoarele volume ale seriei.

Nu vreau să dau spoilere, așa că o să mă opresc aici. Recomand cartea mai ales pentru atmosferă și pentru modul în care este structurată povestea. Sper să fiți fermecați de lumea din Dreamland la fel ca mine ☺ Eu am citit-o pe Kindle, dar la puțin timp după a fost publicată și în română și o puteți găsi aici.

Abia aștept să vă vorbesc și despre celelalte volume. În acest moment, sunt deja la a treia carte din serie și pot spune doar că merge de minune!

Recenzie: Intenții ascunse de Lauren Asher (Miliardarii de la Dreamland #1)