TBR mai

to be read may

Deși nu mi-am terminat TBR-ul din luna aprilie, am decis că nu ar fi o idee rea să mai fac unul pentru mai. Nu am așteptări foarte mari, dar sper ajuns să citesc câteva cărți, măcar vreo 3 din listă…

Mai este ultima lună de facultatea înainte de începerea sesiunii de examene și eu deja am intrat în modul meu de sesiune, adică învăț mult mai mult decât o fac de obicei și nu prea am timp de nimic altceva. Dar, cum am zis și în articolul în care am enumerat 5 lucruri pe care am început să le fac în autoizolare, noua mea rutină mă ajută să citesc măcar un capitol în fiecare zi.

Cărțile pe care vreau să le citesc în luna mai:

  • Regele malefic de Holly Black (pe care l-am început, dar înaintez destul de greu)
  • Regina fără regat de Holly Black (acestea două sunt din TBR-ul din luna aprilie, asta e)
  • Pe urmele flăcării de Hafsah Faizal
  • Coșarul de Jonathan Auxier
  • Prințesa de cenușă de Laura Sebastian

Luna asta e plină de cărți de la Storia Books din cauza faptului că mi-am reorganizat puțin cărțile și mi-am adunat toate romanele primite pentru recenzie. Și așa mi-am dat seama că am un întreg teanc de cărți de care am cam uitat, cu romane pe care le am și de un an și ceva și eu încă nu am pus mâna pe ele. Am zis că voi începe să citesc pe edituri, așa îmi dictează mie instinctul.

Obiectivul meu în această vară (și puțin din primăvară) este să termin toate cărțile pe care le-am primit pentru recenzie, asta doar ca să mă simt eu bine, să mă simt de parcă mi-am luat de-o grijă, că am terminat cu ele.

Sunt o persoană care are tendința să citescă cărțile mai mult în engleză, dar toate cărțile pe care le primesc sunt în română așa că ajung să le cam ignor și să le las deoparte. Dar am zis că anul aceasta voi pune mâna pe toate romanele care au venit în biblioteca mea și care nu au fost citite, mai ales cele în limba română.

Sper să îmi și iasă!

to be read may