Fantastic Beasts and Where to Find Them: MACUSA Ruled Journal – Review

World Of Books WebDe curând, adică chiar ieri, am achiziționat acest minunat jurnal. L-am cumpărat din Cărturești la un preț de 78 de lei. Și am fost atât de încântată de el încât am zis că ar fi bine să îi fac o recenzie.

Este adevărat că orice fan al lumii create de J. K. Rowling ar trebui să aibă un astfel de jurnal. E pur și simplu frumos, dar atât de frumos încât nici nu am cuvinte.

World Of Books WebPe lângă coperta de mare efect, cu un înveliș ce pare din piele și sigla MACUSA accentuată prin auriu, interiorul chiar m-a surprins. Nu mă așteptam la acest imprimeu atât de drăguț. M-am obișnuit cu jurnalele simple, albe, care singura chestie interesantă îl reprezintă coperta.

Astfel că prima pagină chiar m-a făcut să îmi dau seama ce fericită sunt că am cumpărat acest jurnal. Fiind mare fan Fantastic Beasts (am văzut de 3 ori filmul și am ambele cărți) mi-a plăcut la nebunie acea primă pagină cu informații despre MACUSA.World Of Books Web

Un alt element, mai practic de această dată, îl reprezintă plicul de la sfârșit. Pentru mine este foarte folositor, mai ales atunci când am foi sau schițe (sau scutiri medicale, înștiințări și chiar uneori bani) care nu vreau să le pierd.

În concluzie, cred că deja v-ați dat seama că sunt super încântată de această achiziție, în ciuda prețului cam piperat. Cred că merită toți banii pe care i-am dat.World Of Books WebWorld Of Books WebWorld Of Books WebWorld Of Books Web