5 motive să faci schimb de cărți

În ultimul timp am făcut schimburi de cărți. Și am dat o groaza de cărți. Acesta fiind și unul dintre motivele pentru care am început sa scriu mai puțin. Astfel că m-am gândit să vă dau câteva motive să faceți și voi schimb de cărți. World Of Books Web

1. Faci economii

Singurii bani pe care trebuie sa ii dai sunt cei de transport. Ajunge cam 5 lei pe colet, dar eu zic ca se merită. Decât sa dai câțiva zeci de lei pe o singura carte, cu 5 lei poți primi de la o carte pana la 3-4.

2. Înveți să împachetezi și să trimiți colete

Nu pot spune că e un motiv bun, dar sunt sigură că o dată în viață îți vor trebui aceste cunoștințe.

3. Îți reînnoiește biblioteca

Dacă ești ca mine și atunci când faci schimb ai la oferta vreo 30 de cărți, sigur îți vei înnoi biblioteca și nu vei mai avea nevoie de cărți noi o bucata de vreme.

4. Ajungi sa vorbești cu o groaza de oameni și găsești diferite platforme pe internet

Cu ocazia schimburilor am vorbit cu o groaza de oameni, cel puțin vreo 15. Și nu mai spun ca am găsit și am utilizat platforma Booksharing pentru a face schimburile. La început am pus pe grupurile de pe Facebook, dar mai repede le-am dat pe Booksharing.

5. Îți faci prieteni noi

Nu știu în cazul vostru cum este sau cum va fi, dar eu am văzut-o timp de trei săptămâni, de vreo câteva ori pe săptămână pe doamna de la poştă. Deja mă știe atât de bine încât ma întreabă câte colete pun și câte ridic de fiecare dată când merg.

12 gânduri despre ”5 motive să faci schimb de cărți

 1. Mishuk zice:

  mă gândeam… și în mare ai dreptate… doar că, mie personal, mi-este greu să mă despart de cărțile mele. dar într-adevăr, îmi place să dăruiesc… și câteodată trimit cărți, spre necunoscut, cărți ce-mi plac și aș vrea să le recomand și altora… pot spune că anul acesta am și primit una 🙂 cărțile sunt ca aurul….

  Apreciat de 1 persoană

  • dumitrita zice:

   Eu cumpăr multe cărți și unele nu sunt chiar asa de faine. Am foarte multe cărți acasă și când se aduna prea multe selectez și unele le dau la schimb sau le vând. E o soluție buna sa reînnoiește biblioteca sau sa mai scapi de cărți care nu ți-au plăcut.

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.