Îngeri căzuți de Susan EE (Penryn și sfârșitul lumii #1)

http://www.edituratrei.ro/carte/susan-ee-ingeri-cazuti/2929/Această carte a ajuns în posesia mea în urma unui drum la librărie. Am văzut-o de când s-a anunțat apariția ei, iar când am privit și am văzut ce copertă minunată are, am spus că sigur trebuie să o cumpăr.

Romanul este scris din perspectiva lui Penryn. Avem o lume apocaliptică, o lume care s-a schimbat total după venirea îngerilor pe pământ. Penryn împreună cu sora ei și cu mama vor să fugă din locuința actuală pentru a nu fi prinse de cei care fac raiduri (parcă așa am înțeles) și astfel, ajung să fie martore la bătălia dintre câțiva îngeri. La sfârșitul acestei bătălii, sora lui Penryn este luată un înger și dusă într-un loc neștiut, iar Penryn ia „ostatic” un înger căruia i s-au tăiat aripile și îl îngrijește. Oare v-a putea Penryn să o găsească pe sora ei? Oare v-a reuși să facă față încercărilor la care este supusă?

ingeri cazuti 1Mi-a plăcut foarte mult această carte. Îmi pare rău că am citit-o atât de greu și că nu mereu m-am concentrat pe roman. Am fost destul de distrasă atunci când îl lecturam. Dar ce să fac? Cel mai mult îmi pare rău că i-am distrus farmecul prin felul meu dezordonat în care l-am citit. E genul acela de carte care trebuie savurat, nu doar trecut în revistă.

Cel mai mult mi-a plăcut lumea conturată de autoare. E atât de interesantă. O lume în care un baton de ciocolată costă mai mult decât cea mai scumpă mașină, unde fiecare se luptă pentru supraviețuire. Este atât de fascinant!

Nu prea știu ce aș mai putea spune. Nici fluxul meu inspirațional nu este prea abundent astăzi….

Vă recomand cu căldură acestă carte pentru că mie mi-a plăcut foarte mult. Eu consider că merită citită.

O puteți cumpăra de aici.

Până data viitoare să vă țineți surorile aproape! 🙂