Copiii întunericului de Lavinia Călina (Neamul Corbilor #1)

World Of Books WebOhhh… Ador cartea asta! Nici nu mă așteptam să îmi placă atât de mult! Dar ar fi bine să mă calmez și să scriu o recenzie frumoasă de om sănătos la cap :))

Glumeam. Nu sunt un om sănătos la cap.

Uau! Pur și simplu am rămas așa… știți acel sentiment când citiți o carte care vă place mult, deși nu ați terminat-o încă? E cam așa mă simt. E atât de… nu îmi găsesc cuvintele.

Ca să vă pun în temă, aici aveți un scurt rezumat:

Roxana și Nicol devin prietene după un eveniment nefericit în urma căruia au trebuit să fugă și să se ascundă. Deși au personalități diferite, ajung să țină mult una la alta. Un motiv ar fi și dușmanul lor comun. Ele încearcă să se ascundă de orice însemnă magie. Iar, o dată cu magia vin și neamurile. Cel mai de temut neam, neamul Corbilor, le vânează pentru puterile lor impresionante. Din cauza unei nevoi foarte umane, cele două vor intra în numeroase conflicte atât între cele două, cât și între neamuri.

Știți acele romane fantasy care se vindeau în ediție de buzunar? La alea mă duce cu gândul această serie. Dar, adevărul este că sunt cărți delicioase, care te fac să te simți foarte fain în timp ce le citești.

Acțiunea a fost incredibil de bună. La început am avut momente de normalitate, am cunoscut personajele și am observat modul de a trăi. Mai târziu a venit intriga care pot spune că a fost foarte interesant construită. Și nelipsitele părți de suspans au fost la nivelul așteptărilor mele, a fost suspans pur în momente în care merge la fix.

Personajele au fost conturate atât cât trebuia. Nu a fost prea mult sau prea puțin. Personalitățile diferite ale celor două personaje principale mi-au stârnit interesul. Iar faptul că am putut să văd ce gândește fiecare mi s-a părut o idee foarte bună.

Știu că am scris recenzia asta destul de în scoarță, dar, nu știu de ce, nu îmi găsesc cuvintele la momentul potrivit.

Recomand acest volum. Mie mi-a plăcut foarte mult, din această cauză i-am dat 5 steluțe pe Goodreads. Cred că merită citit în special de fanii genului fantasy.

Până data viitoare, sper să vă alegeți neamul potrivit! 🙂