TBR martie 2021

TBR martie 2021

Nici nu mai știu de când nu am scris un TBR, dar adevărul e că acesta este unul dintre cele mai distractive tipuri de postări de scris. Pe scurt, fac o listă cu cărți pe care vreau să le citesc în luna respectivă și eșuez lamentabil să le citesc pe toate 😂

Știu că suntem deja la jumătatea lui martie, nu e nevoie să îmi amintiți, dar, dacă tot m-a apucat cheful de scris, am zis să fac o listă cu cărțile pe care vreau să le citesc restul lunii.

Până acum, în luna martie am citit doar o singură carte, Drumul către libertate: autobiografia unei refugiate din Coreea de Nord de Yeonmi Park, singura lectură de 5 stele din primele luni ale lui 2021.

Pentru restul lui martie, sper să reușesc să citesc:

Citesc deja de câteva zile prima carte și pot spune că este o lectură foarte interesantă. Trebuie să recunosc că nu am citit niciodată despre rasă sau rasism, poate pentru că în România nu este văzută ca fiind o așa mare problemă (deși existentă), și chiar îmi dau seama că nu am nicio educație în sensul ăsta. Dar mă bucur că această carte mi-a subliniat acest lucru.

TBR martie 2021

Later edit: Am adăugat pe listă și Căminul copiilor deosebiți de Ransom Riggs, primul volum din seria Miss Peregrine. O aveam de mult pe lista mea cu cărți de citit, dar am aflat că sâmbătă este un club de lectură care va avea acest roman în centru și am zis că este momentul perfect!

Voi ce cărți aveți de gând să citiți în următoarele săptămâni?