Unboxing: Tokyo Treat August

Unboxing: Tokyo Treat August

A trecut ceva vreme de când nu am mai scris pe blog, dar am folosit acest timp ca să îmi dau seama ce îmi doresc să fac în continuare. Însă, ieri am primit cutia Tokyo Treat de luna aceasta și am fost foarte încântată să vă arăt ce am primit în ea!

De data asta am fost și mai entuziasmată să filmez acest unboxing pentru că mi-am cumpărat un microfon nou pe care abia am așteptat să îl încerc și am încercat un nou program de editare video, dar încă am probleme cu acestea. Însă, mi-a plăcut tare mult ce a ieșit și vă rog să îmi scuzați vocea mea, de multe ori am uitat ce voiam să spun chiar în mijlocul propoziției 😂

Acesta este ultimul unboxing Tokyo Treat pe care îl voi posta. Mi-a plăcut această cutie, dar cred că prețul ei se simte atunci când o cumperi lună de lună. Serviciul e bun și de calitate, marketingul e foarte bun, ai multe promoții și fidelitatea întotdeauna îți este răsplătită. Dar, pentru mine, cred că mi-au fost de ajuns doar trei cutii. Mi-ar plăcea să continui, dar buzunarul meu zice un „nu” foarte clar.

Oricum, sper că va plăcut această mini serie de unboxing-uri. De acum voi începe puțin să mai schimb tipul de content de pe blog, aș vrea să vorbesc și despre industria de carte din România și despre ceea ce am învățat din anii în care am avut acest blog de carte. Vreau de asemenea și să îndrum viitori bloggeri de carte pe calea succesului, adică cum să îi învăț cum să-și crească blogul și cum să obțină colaborări.

Așa că stați pe aproape dacă acestea sunt subiecte care vă interesează 😀