Unboxing: Tokyo Treat July

Unboxing: Tokyo Treat July

Ei bine, chiar am amânat mult să postez acest unboxing. Nu din cauză că nu voiam să îl postez, dar mai mult din cauza faptului că nu prea am fost în mood să creez conținut. Am filmat unboxingul, dar mi-a luat două săptămâni până să ajung să îl editez. Dar, în sfârșit, este aici!

Așa cum am anticipat, nu am putut să nu cumpăr și cutia din luna iulie. Și nu cred că mă voi opri până prin septembrie sau octombrie. Deja știu că, dacă vreau să nu le mai cumpăr, va trebui să mă feresc de sneak peaks ca să nu mă las tentată. Asta a fost greșeala mea numărul 1. Dar nu pot spune că îmi pare rău. În această lună am primit dulciuri interesante de care chiar m-am bucurat.

Îmi place mult să fac aceste unboxing-uri și cred că le voi continua cât încă voi cumpăra aceste cutii. Îmi place mult să împart cu voi toate nebuniile pe care le cumpăr și care îmi aduc fericire!

Momentan nu știu cât de mult voi mai posta. Am intrat în faza aia din mijlocul verii în care, pe de-o parte, nu ai chef să faci absolut nimic și, pe de altă parte, simți că îți irosești toată viața, dar nu faci nimic. Și acum încerc să îmi dau seama ce să fac în continuare.