Unboxing: Tokyo Treat June

Unboxing: Tokyo Treat June

Am fost atât de încântată să deschid această cutie, nici nu aveți idee! Am așteptat-o toată sesiunea și, din fericire, a ajuns chiar la sfârșitul ei, astfel încât să pot savura toate bunătățile ca răsplată pentru munca grea pe care am depus-o în sesiunea de examene.

La sfârșitul lunii mai, am dat comandă de o cutie premium de la Tokyo Treat, asta după ce am făcut ceva cercetări pentru a mă decide care cutie cu dulciuri japoneze pare cea mai bună.

Am adăugat pentru 50 de lei și livrare prin curier (DHL) cu tracking. Cutia a plecat din Tokyo în a doua săptămână din iunie și până la începutul celei de-a treia săptămâni a ajuns. Ceea ce pot spune că a fost mai rapid decât mă așteptam. Dar am înțeles că dacă optezi pentru livrare gratuită prin poștă, aceasta ajunge în 2-4 săptămâni.

Mă bucur tare mult că am luat decizia de a-mi comanda această cutie, chiar sunt tare încântată de ea! Aș minți dacă aș spune că nu mă bate gândul să îmi comand și cutia din luna iulie. Am văzut câteva sneak peaks și se pare că va fi un Bubble Tea DIY și Citrus Mint KitKat 😍

Urmează multe postări pe Instagram cu aceste dulciuri, dar și altele cumpărate de la magazinul coreean și japonez (cu care deja v-am înnebunit pe Instagram stories 😂).

P.S. În următoarele săptămâni, mă voi ocupa mai mult de contul de Instagram și voi face câteva schimbări, poate chiar am să scriu o altă postare despre ce am de gând să fac 😉