Currently reading: Totul se termină cu noi de Colleen Hoover

Currently reading: Totul se termină cu noi de Colleen Hoover

E timpul pentru o nouă postare de tipul currently reading care e de fapt doar un update prin care vă povestesc ce am mai făcut în ultimele zile…

De la ultima postare în acest gen (pe care o puteți citi aici), am intrat în sesiune și am reușit să scap de majoritatea proiectelor. În această sesiune am în total doar 2 examene și 2 proiecte. Am făcut deja un proiect și ieri am dat unul dintre examene, așa că pot spune că deja am ajuns la mijlocul sesiunii.

Ultimele săptămâni nu au fost prea interesante. Tot ce am făcut a fost să stau să învăț și să mă țin de rutina mea care merge foarte bine, din fericire. Aproape în fiecare săptămână am ieșit să mă plimb, dar nu mai mult de o dată pe săptămână. Oricum nu am prea multe motive să ies din casă, în afară să fac cumpărături și să merg la spălătorie, am mai ieșit doar să mă văd cu cea mai bună prietenă.

Chiar la începutul lunii iunie, m-am apucat de Totul se termină cu noi de Colleen Hoover când am decis că nu am stare să citesc ceva fantasy. Am cartea astea de aproape un an, dar mă bucur că m-am apucat acum de ea. Am trecut deja de jumătate și pot spune că m-a prins. Da, am multe momente în care mi se pare acțiunea cam cringe, dar are o poveste destul de interesantă încât să mă țină prinsă în ea. Un alt plus e că se citește foarte ușor și nu mă solicită mult, ceea ce e perfect după o zi întreagă de studiu, când nu vreau încă un lucru care să îmi solicite creierul.

De acum aștept doar să treacă timpul, să dau și ultimul examen și să mă ocup de ultimul proiect pe care îl mai am. Și să înceapă vacanța de vară. Deja mi-am pregătit o recompensă pentru terminarea sesiunii și aștept să îmi ajungă o cutie Tokyo Treat, prima pe care am cumpărat-o vreodată. Abia aștept să văd cum o să fie și ce dulciuri o să primesc! Chiar mă gândeam să fac un unboxing pe Instagram, asta dacă este cineva interesat. Poate chiar să scriu despre ea pe blog. Sunt atât de încântată și abia aștept să ajungă!

Currently reading: Totul se termină cu noi de Colleen Hoover