Ce am citit și ascultat în mai

Ce am citit și ascultat în mai

Din păcate, luna mai nu a fost cu mult mai productivă din acest punct de vedere decât luna aprilie, dar presupun că asta se întâmplă când ai facultate și intri în presesiune. Oricum, să trecem direct la cărțile pe care le-am citit în această lună.

În luna mai am reușit să citesc un număr impresionant de cărți, adică doar două:

Am reușit să termin Regina fără regat cam pe muchie de cuțit, adică fix în ultima zi din lună, dar mă bucur că pot să o inclus în această postare. Deja am scris o recenzie pentru Regele malefic și în curând voi reveni cu recenzia ultimului volum al seriei.

În ceea ce privește audiobook-urile, pe la începutul lunii am avut un val de entuziasm și am trecut rapid printr-un triller (Tell Me Lies de J. P. Pomare) pe care nu l-am putut asculta seara, mai ales din cauză că locuiesc singură.

Apoi, tot în selecția lunară oferită de ei, am găsit cea mai drăguță poveste: The Golden Orchad de Flora Ahn. Este despre o familie prin care curge o genă care le permite să călătorească în timp. Cea mai faină parte însă e că se folosesc de mâncare pentru a călători. A fost exact ce îmi trebuia! Și mi-a luat să-l ascult aproape două săptămâni, dar nu m-am lăsat de el până nu am aflat cum se termină. Câteodată am norocul să găsesc adevărate comori în selecția lunară pe care o oferă Audible.

Și cam acestea au fost cărțile pe care le-am citit și poveștile pe care le-am ascultat în mai. Îmi doresc ca în iunie să reușesc să citesc mai mult, dar nu știu dacă va fi posibil acest lucru, cel puțin în prima parte a lunii, când am sesiunea. Sper totuși în a doua parte, când termin cu ea, să reușesc să pun mâna pe mai multe cărți.

Ce am citit și ascultat în mai