TBR iunie

TBR iunie

Nici nu știu când a trecut atât de repede timpul și am ajuns deja aproape de jumătatea lui 2020. Dar încă suntem aici, încă ne vedem de viețile noastre și încă citim. Luna iunie e lună dedicată sesiunii de examene, dar asta nu înseamnă că nu îmi voi alcătui un TBR 🙂

Luna iunie va fi o lună plină pentru mine. primele 3 săptămâni vor fi ocupate de proiecte, studiu și examene, dar apoi voi mai avea încă o săptămână și puțin în care să mă pot bucura de libertate și în care sper să citesc cât mai mult.

De data asta, am schimbat puțin tonul. Continui să citesc cărțile pentru recenzii în ordinea editurilor, dar am hotărât să las Storia Books la o parte pentru puțin timp, asta deoarece am numai cărți fantasy de la ei și acum chiar nu știu dacă aș mai putea să continui să citesc fantasy. Am nevoie de o pauză după seria Făpturile Văzduhului.

Așa că am schimbat edituri și în loc am ales Epica. De la ei am o singură carte pentru recenzie care e necitită, și asta fiind Totul se termină cu noi de Colleen Hoover, pe care deja am început să o citesc. Astfel că aceasta este prima dintre cărțile din TBR-ul din această lună.

Pentru a mai suplimenta lista de cărți, am decis să merg spre editura Gama, de la care am două cărți pentru recenzie:

  • Acum sunt normală? de Holly Bourne
  • Băiatul din bulă de Stewart Foster

Cele două romane sunt centrate ori pe health ori pe mental health, ceea ce cred că mă vor face să vreau să îmi las telefonul jos înainte de culcare și să mă apuc mai degrabă să le citesc.

Acestea sunt cele 3 cărți din TBR-ul din luna iunie, deși eu sper că voi putea să citesc mai multe. Am mai pregătit câteva romane de rezervă de la Herg Benet, poate poate voi reuși să citesc mai mult decât în luna trecută.

TBR iunie