Currently reading: Regina fără regat de Holly Black

Currently reading: Regina fără regat de Holly Black

Am ajuns să scriu mai multe postări decât reușesc să citesc cărți. Prin asta mă refer că nu ajung să citesc destul încât să scriu măcar 2-3 recenzii pe lună. Și așa am ajuns să fac tot felul de postări, care mai de care mai creative. Dar astăzi am vrut doar să vă scriu un update cu privire la ce s-a mai întâmplat în viața mea și la ce mai citesc.

Ultimele săptămâni au fost o fugă continuă pentru mine. Am alergat din proiect în proiect, din deadline în deadline. Adică exact ca în fiecare presesiune. Dar de data asta mi s-a părut și mai intens pentru că multe examene s-au schimbat în proiecte și așa m-am trezit că în ultimele trei săptămâni am făcut vreo 5 proiecte și încă mai am de făcut vreo 3.

Dar nu toate examenele s-au transformat în proiecte, ci au mai rămas 2 pe care le dau online, dar pentru care oricum trebuie să învăț. Pe scurt, am avut câteva săptămâni de-a dreptul pline și nu văd încă vreo scăpare în următoarele viitoare săptămâni.

Astfel, cred că v-ați dat seama că timpul meu de lectură e considerabil mai mic decât înainte, dar mă bucur că reușesc aproape în fiecare seară să citesc măcar 15 minute înainte să mă pun în pat. Uneori reușesc să citesc mai mult, alteori mă rezum la doar un capitol sau câteva pagini. Dar ceea ce mă bucură e că fac progrese.

Și așa m-am trezit zilele trecute că am trecut de jumătatea Reginei fără regat și nici nu mi-am dat seama. Din fericire pentru mine, acțiunea din ultima carte din serie mi se pare mai interesantă și uneori chiar mă ține lipită de carte. Din păcate, e acel tip de carte de care te apuci cu greu de citit, dar apoi o lași greu din mână. Problema mea e că eu o las de foarte multe ori din mână și nu mai ajung să mă țină cu sufletul la gură, de la câte ori tot întrerup acțiunea. Nici nu mai știu dacă am mai citit o carte așa de fragmentat în trecut.

Oricum, mă bucur că măcar se întâmplă lucruri interesante și că mă intrigă mai mult decât celelalte volume din serie. Deși am auzit că finalul nu e chiar așa de satisfăcător, sper ca pentru mine să nu fie cazul.

Desigur că în curând se încheie luna și eu nu voi fi reușit să citesc decât o singură carte în luna mai, dar nimeni nu mă poate opri să îmi mai alcătuiesc un TBR și pentru luna iunie. Partea amuzantă e că va fi aproape asemănător cu cel pentru luna mai :))

Nu sunt multe de spus în afară de acestea. Am mai ieșit afară de când s-a introdus starea de alertă, dar numai de vreo două ori. Am vrut să fac niște cumpărături în H&M pentru că am rămas fără pantaloni de stat în casă, dar nu prea îmi place să dau bani așa mulți pentru niște haine pe care le-aș purta numai în casă așa că am ajuns să nu cumpăr nimic. Dar partea bună e că mi-am refăcut stocul de mâncare asiatică, adică în principal noodles, de care mi-a fost foarte dor. Și am ajuns și pe la Miniso săptămâna trecută de unde mi-am luat un nou partener de studiu din pluș, cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată!

Currently reading: Regina fără regat de Holly Black
Numele lui e Haru (春)