6 semne de carte pe care le ador

semne de carte

Astăzi m-am hotărât să trec prin toate semnele mele de carte și să le sortez. Așa am ajuns să dau și peste acele semne care au mare valoare sentimentală. Pe unele le folosesc des, pe altele încă nu am apucat să le folosesc, dar cert e că întotdeauna vor avea o încărcătură emoțională atașată de ele.

semne de carte

Aceste semne de carte le-am cumpărat de la Grădina botanică din București. Anul trecut am fost pentru prima dată acolo și nu am putut pleca fără să iau măcar un semn de carte. Peste câteva luni, în mijlocul verii, m-am întors acolo și am mai cumpărat încă un semn de carte 🙂

semne de carte

Acest semn de carte l-am primit drept cadoul de Crăciun de la prietena mea cea mai bună. Cred că l-am folosit cel puțin o lună după ce l-am primit, ceea ce un timp foarte lung pentru mine în această privință.

semne de carte

Pe acesta l-am cumpărat în februarie, când am fost în Paris. Nici nu mai știu exact de unde l-am luat, cred că de la Muzeul Louvre. Cert e că încă nu am reușit să îl folosesc, dar ador cum arată. El e de fapt doar parte din metal cu turnul Eiffle, și e așa elegant și drăguț!

semne de carte

Alt semn de carte de la cea mai bună prietenă, dar de această dată e chiar făcut de ea. E sabia lui Percy Jackson. Când am văzut-o mi s-a părut atât de faină făcută și desenată încât ea mi-a zis că aș putea să o păstrez. Așa că îi mulțumesc!😘

semne de carte

Ultimul semn de carte pe care vreau să vi-l arăt e unul luat de la Vatican. Vara trecută am fost în Roma și nu puteam să ajung acolo fără să merg la Vatican. Ador acest semn de carte și l-am folosit pentru mult timp. Și sper să îl mai folosesc mult și în continuare.

Voi aveți semne de carte de care v-ați atașat emoțional?