Poveștile pe care aș vrea să le descopăr în viitorul apropiat

Poveștile pe care aș vrea să le descopăr în viitorul apropiat

De ceva timp am avut un chef foarte mare să citesc. Pot spune că am descoperit un apetit serios, unul pe care uitasem că îl am. Și am început să citesc ceva mai mult decât de obicei și să vreau să citesc și mai mult. Ceea ce vreau să spun e că am planuri mari să ajung la câteva povești pe care îmi doresc să le citesc de ceva timp.

De mult timp am avut ceva cu Alice în țara minunilor. Nu am citit cartea și nu am văzut niciun film. Am idee vag despre ce e, dar am așa o impresie că îmi va plăcea la nebunie. Am avut o sticlă de apă și acum o cană și o farfurie inspirată de povestea lui Alice, dar mă simt ca un fake fan având în vedere că nici măcar nu am citit cartea.

Apoi, acum câteva zile am văzut filmul Little Women și pot spune că am găsit ceva anume în el care m-a fermecat. Atmosfera și acțiunea mi-au ajuns la inimă. Ceea ce m-a deranjat însă a fost finalul. Mi s-a părut forțat. Și ce fac în cazul ăsta? Pun pariu că nu ghiciți… Am cumpărat cartea ca să văd cum se dezvoltă povestea și aici, dacă e la fel de trasă de păr sau e mult mai bine construită.

Acum că a ieșit și ultima carte din serie, vreau neapărat să citesc, cât de repede reușesc, seria Făpturile văzduhului. Mă refer la cunoscutele volume, Prințul nemilos, Regele malefic și Regina fără regat. Cea mai bună prietenă deja a început să le citească și m-a făcut super curioasă! Încă nu știu foarte multe despre poveste, dar sper să se ridice la nivelul așteptărilor!

Și îmi place foarte mult că am scris acest articol știind că anul acesta mi-am pus în cap să recitesc mai multe din cărțile favorite. De foarte multe ori, când mă uit la ele, îmi spun că le voi reciti cândva și am hotărât ca 2020 să fie acel cândva.

Dar acestea sunt povești pe care simt nevoia să le citesc. Și cred că știți acel sentiment când te uiți la o carte și vrei foarte mult să afli și să înțelegi povestea ei.