Inimi chimice de Krystal Sutherland

Recenzie Inimi chimice de Krystal Sutherland

Prima carte pe care am citit-o în 2020 și de abia acum mă pun jos să îi scriu o recenzie. Unii ar putea spune că e târziu. Eu spun doar că e rezonabil de târziu, având în vedere facultatea și frumoasa sesiune. Dar să nu ne gândim la lucruri din aceastea și să vă povestesc puțin de ce ar trebui să citești această carte. Pentru că ar trebui, într-adevăr.

TITLU: Inimi chimice
AUTOR: Krystal Sutherland
EDITURĂ: Storia Books
NR. PAGINI: 368
ANUL PUBLICĂRII: 2016
RATING: ❤ ❤ ❤ ❤

Sinopsis

Henry Page nu a fost niciodată îndrăgostit. Se consideră un spirit romantic fără speranță, căruia nu i-a fost dat să întâlnească iubirea la care speră — una de tipul celor din filme, care să-i facă inima să tresară și să nu-l lase să doarmă și să mânânce. În schimb, s-a mulțumit să învețe ca să ia note mari și să intre la o facultate bună, dar și să devină în sfârșit redactor-șef al ziarului de liceu. În clasa a XII-a, într-o zi de joi, la prima oră, își face apariția Grace Town, iar Henry și dă seama că totul se va schimba.

Grace nu seamănă cu fata din visurile lui — merge în baston, poartă haine băiețești care-i sunt prea mari și pare să facă duș cam rar. E limpede că ceva e defect în ființa lui Grace, dar lui Henry i se pare cu atât mai frumoasă și își dorește mai mult ca orice s-o ajute să-și lipească bucățile pierdute din suflet. 


Nu am de gând să mint, nu e o lectură de 5 stele/inimioare, dar asta nu înseamnă că nu a fost o lectură foarte bună și care să te distreze într-un weekend.

Acum, dacă ai citit cartea asta recent, te rog să nu mă bați. Eu am citit-o acum o lună jumătate, așa că opiniile mele sunt bazate doar pe informațiile care mi-au rămas în minte.

Știu că are o poveste tristă, la care nu mă așteptam în niciun caz, deși intuisem câteva detalii încă de la început. Și știu că e o poveste emoționantă și specială, una originală. Dar încă mi se pare o lectură de weekend numai bună.

Recenzie Inimi chimice de Krystal Sutherland

Știți cum sunt weekend-urile alea în care plănuiești să te relaxezi și hotărăști să citești o carte ușoară, ca mai apoi să descoperi că era o carte care te-a implicat mult emoțional și ești extenuat, dar fericit pentru că ai experimentat acea carte.

Exact despre asta vorbesc. Asta e cartea din acel weekend.

E despre pritenie, despre iubire, despre școală, dar și despre lucrurile care sunt importante în viață. E despre pierdere, despre tristețe și durere, e despre oameni care te înțeleg într-un mod în care majoritatea nu o fac.

Sunt atât de multe lucruri pe care le vei găsi în acest roman. Atât de multe pe care nici nu mi le mai amintesc, dar sunt sigură că m-am conectat cu ele.

Recomand cartea în special atunci când ai nevoie să iei o pauză, să te îndepărtezi de viața ta. Vei fi atras în poveste și nu ți-o vei putea scoate din cap până nu o vei termina.

Poți cumpăra Inimi chimice de pe site-ul StoriaBooks.ro

Recenzie Inimi chimice de Krystal Sutherland