5 cărți pe care să le citești Crăciunul acesta

Nu se putea să nu fac un top cu cărți pe care trebuie neapărat să le citiți în această perioadă festivă. Fără vorbă lungă, acestea sunt cărțile must read de Crăciun.

O poveste foarte drăguță despre Moș Crăciun, care se potrivește tuturor. Nu contează că ai trecut de copilărie și nu te mai prind cărțile în acest gen, te asigur că Un băiat numit Crăciun te va fermeca și îți va face ajunul mult mai magic.

Dacă vrei să treci la următorul nivel sau dacă deja ai citit prima carte, atunci nu trebuie să te ferești de aceasta. Cumva legate între ele, dar putând fi citite separat fără nicio problemă, Fetița care a salvat Crăciunul este o altă carte pentru toate vârstele care îți încălzește ziua în acest anotimp friguros.

Da, o altă carte pentru copii care m-a fermecat peste măsură. O lectură ceva mai stranie, mai întunecată, dar la fel de prietenoasă. Flavius Ardelean conturează o lume care te va absorbi și nici nu vei ști când ai terminat cartea.

  • Hobbitul de J. R. R. Tolkien

Nu am fost mare fană a acestei cărți, dar trebuie să recunosc că are un farmec anume. Atmosfera de basm și aventură e exact ce ai nevoie de Crăciun. E cartea cu care te așezi bine pe un fotoliu, cu o pătură și o ciocolată caldă, lângă bradul de Crăciun.

Chiar dacă ai citit sau nu seria, nu e un moment mai potrivit ca acum să o lecturezi. Nici nu se putea să nu o menționez. Pentru mine Crăciun și Harry Potter sunt sinonime, nu trăiesc una fără cealaltă.

Acum e rândul vostru să îmi recomandați cărți pe care să le citesc Crăciunul acesta 🙂