#voluntarlagaudeamus

Fiecare târg de carte e un nou prilej pentru mine pentru a veni cu o nouă serie de articole și postări. De data aceasta va fi #voluntarlagaudeamus pentru că anul acesta sunt voluntar la Grupul Editorial Art. Dar nu vă grăbiți, anul acesta la Gaudeamus se vor întâmpla mult mai multe lucruri.

Ca să intru direct în pâine, sâmbătă și duminică, de la ora 13:00, voi fi la intrarea în pavilionul B, chiar lângă ghișeul unde se vând biletele pentru Gaudeamus, și voi împărți promoții la cărțile de la Art. Ideea e că vă voi ajuta să cumpărați mai multe cărți cu mai puțini bani. Așa că dacă mă zăriți, să nu ezitați să mă salutați și putem vorbi puțin despre ultimele noutăți.

P.S. Sunt câteva noutăți la Art din lumea Harry Potter foarte interesante!

Dar până să ajungem la zilele de weekend, în ziua de joi, la ora 18:00, voi în calitate de vorbitor la lansarea unui nou roman, Orangeboy de Patrice Lawrence. E un roman mult mai matur și mai realist decât mă așteptam. Așa că joi ne vedem la standul Editurii Gama ca să discutăm despre el și despre viața de stradă, droguri și lumea periculoasă în care trăiesc adolescenții astăzi.

În zilele de joi și vineri voi fi oricum la târg, bântuind standurile și încercând să cumpăr cât mai puține cărți. Așa că dacă vreți să stăm la o cafea/ceai/ceva și să povestim despre cărți, sunt foarte deschisă. Îmi puteți lăsa mesaj pe Facebook, Instagram și orice alt canal de socializare.

Acum, ca să vă lămuresc ce este cu acest hashtag. Ideea care mi-a răsărit în minte e să vă dau o privire în viața unui voluntar la târgul de carte. Cele mai active zile vor fi în weekend, deoarece atunci sunt zilele în care lucrez, dar asta nu înseamnă că nu voi fi activă și în rest, probabil sub același hashtag.

Dacă sunteți curioși, pe Instagram la story și, mai nou, pe story la Facebook, voi posta cel mai des și vă voi ține la curent. Pe blog, îmi propun să fac câteva postări, dar nu garantez nimic.

În curând voi reveni și cu câteva articole cu noutățile de la Gaudeamus, deci fiți pe fază!