Top 5 cărți numai bune pentru Halloween

Mi-a trecut prin cap să nu mai scriu acest articol, dar, să fim sinceri, nu se putea fără. Ador Halloweenul și lecturi cu vibe-uri spooky, deci trebuia să scriu despre ele.

* cărțile sunt în ordine aleatorie

  1. Una dintre cărțile și, de fapt, seriile care se potrivesc cel mai bine acestui timp este seria Cassidy Blake de Victoria Schwab, care conține City of Ghosts (Orașul fantomelor, în română) și Tunnel of Bones. Anul acesta am citit Tunnel of Bones și pot spune că a fost o lectură drăguță, care ți dă din când în când câte un fior pe șira spinării.
  2. Nu aș putea să scriu asta fără să menționez noua carte a lui Rainbow Rowell, Pumpkinheads, un roman grafic foarte drăguț, despre două personaje care lucrează într-un pumpkin patch care are o mulțime de atracții, ca un fel de festival.
  3. O carte cu o atmosferă întunecată, dar bună pentru copii este Bezna. Povestitorii din conacul von Veltheim de Flavius Ardelean. O mulțimea de personaje care mai de care mai hazlii care luptă cu Bezna, locuind într-un conac plin de mistere.
  4. O carte pe care am citit-o acum ceva timp, dar care mi-a rămas în minte bine, este Anna în veșmânt de sânge de Kendare Blake. Fantome, vrăjitoare și un vântor de fantome gata să facă lumea mai bună scăpând-o de fantome rele. Ce își trebuie mai mult?
  5. Ultima carte pe care v-o recomand este un triller pe care l-am savurat și anume Bird Box: Orbește de Josh Malerman. Știu că unii nu au savurat această carte, dar pe mine m-a ținut cu sufletul la gură. Iar ceea ce va face totul perfect este povestirea bonus de la sfârșitul romanului. Aceea este cea care va face experiența completă.

Asta este selecția mea de cărți pe care le recomand și care sunt numai bune de citit în această perioadă. Unele îți vor aduce fiori pe șira spinării, iar altele te vor binedispune și te vor relaxa, rămânând totuși în această atmosferă.

Dacă ai vreun roman pe care crezi că ar trebui citit în această perioadă și pe care nu l-am inclus în listă, nu ezita să îl menționezi în comentarii.