TBR august

În luna august pot spune că am planuri mari. Dacă în iulie am citit 11 cărți, în august am de gând să citesc doar 8, dar una dintre ele are peste 800 de pagini și scris mic, iar celelalte nu sunt ele prea scurte. Acestea sunt cărțile pe care vreau să le citesc în august!

Prima carte pe care plănuiesc să o citesc în august și pe care deja am început-o este Corabia magiei de Robin Hobb, primul roman din seria Corăbiile însuflețite, apărut la editura Nemira. Monstrul acesta are 856 de pagini și de abia am ajuns pe la 180. Aș vrea să îl termin până vineri seara, când plec în vacanță la mare, dar nu cred că voi avea vreo șansă. O citesc de vreo câteva zile, iar scrisul mic chiar nu îmi ușurează situația.

Pentru Summer Reading Challenge de la Goodreads, vreau să citesc o carte care a devenit film anul acesta. Astfel că pe TBR am adăugat Și soarele e o stea de Nicola Yoon. Sper să fie bună!

Tot pentru Challenge am ales și o carte care acțiunea plasată într-un loc în care aș vrea să merg. Astfel am ales Love & Gelato de Jenna Evans Welch.

Pe lângă acestea, am ales și 3 cărți în engleză, pe care voiam să le citesc de ceva vreme:

  • Autoboyography de Christina Lauren
  • The Midnight Hour de Benjamin Read și Laura Trinder
  • A friend in the Dark de Pascal Router

De asemenea, pentru că e vară, am ales și Ghid de jupoane și piraterii pentru doamne de Mackenzi Lee. Mi-a plăcut mult Ghid de vicii și virtuți pentru gentlemeni, așa că sper că îmi va plăcea la fel de mult și aceasta.

Care e cartea pe care îți dorești cel mai mult să o citești în luna august?