5 cărți de citit la firul ierbii

Primăvara e deja aici de ceva vreme, dar nu și-a făcut simțită prezența până zilele trecute, când temperaturile au început să crească. Așa că am decis: ce e mai frumos primăvara decât să ieși pentru prima dată în acest an la iarbă verde? Ori în parc? Ori într-o aventură la munte? Iată aici o selecție de 5 cărți pe care să le iei cu tine!

  1. Doi pot ține un secret de Karen McManus

Un thriller ușurel care te va prinde în poveste, dar care te va lăsa și să savurezi soarele care de abia începe să strălucească. Vei citi despre un orășel micuț, doi nou veniți (sau chiar reîntorși) și o serie de crime și dispariții cu totul amețitoare. Nu e atât de sângeros pe cât este de captivant.

2. Cum să oprești timpul de Matt Haig

Romanul îl are în centru pe Tom, un bărbat care are o boală foarte rar întâlnită care îi permite să trăiască pentru o perioadă imensă de timp. El te va duce prin diferite locuri și diferite perioade de timp și sunt sigură că vei avea o călătorie minunată alături de el.

3. Turtles All the Way Down de John Green

Un roman Young Adult perfect pentru zilele însorite de primăvară. Alături de Aza vei merge într-o aventură în încercarea de a dezlega misterul unui miliardar dispărut, o aventura care va sta sub semnul anxietății și al relațiilor sociale.

4. Boris de Valentina Negoiță

O fi basm sau realitate? Asta mă tot întreb… cert e că Boris se bucură de fiecare moment în care este alături de câinele său, Igor, în aventurile sale urbane marcate de prieteni, băutură și dileme existențiale.

5. Confess de Colleen Hoover

Un romance cu iz de iarbă verde ce are în centru o poveste de dragoste cu urcușuri și coborâșuri. Într-o lume a artelor vizuale, împreună cu Auburn, o tânără care încearcă să își refacă viața, vei trăi sentimentele de dragoste și dezamăgire într-un roman în care autoarea te va surprinde la fiecare pas.