Blogmas #1: Life update

Acum o lună am scris ultima postare pe care am publicat-o pe acest blog. Și de atunci m-am luptat săptămână de săptămână cu teste, intermediare, teme, proiecte și alte asemenea. Ajunsesem la punctul în care mă trezeam, studiam, mergeam la facultate, iar studiam și dormeam. Un ciclu obositor și nesfârșit. Asta până weekendul trecut. Când, pe nepusă masă, am facut o toxiinfectie alimentară, am renunțat și am venit acasă, cu o săptămână înainte de când îmi propusesem de fapt. 

De citit, îmi e și rușine să vă spun. Cu greu am terminat o carte pe care nu cred că o voi recenza pentru că era doar un ghid despre cum să fii o „doamnă” și nu am mai văzut-o altundeva decât în anticariatul de unde am achiziționat-o. În rest, m-am holbat cu jind la bunătățile pe care le-am luat de la Gaudeamus și în plus mi-a venit și un pachet cu cărți, parcă să îmi facă în ciudă.

Am încercat să citesc căteva pagini pe ici pe colo, dar în afară să încep două cărți și să nu le mai termin, nu prea am reușit să fac ceva.

Totuși, am luat inițiativă și mi-am spus că trebuie neapărat să îmi decorez camera de cămin, că doar nu se poate să se apropie Crăciunul și să nu avem măcar un pom în casă. Un drum până la Jumbo ne-a rezolvat toate problemele. Acum am și un brăduț drăguț în cameră pe care nu îmi pare rău că am dat banii. E de mărimea unui vărf de brad, dar asta nu e o problemă.

Am ajuns să chiulesc în ultima săptămână de facultate. Toată săptămâna. Asta pentru că am avut un motiv bun sau cel puțin eu îl găsesc bun. Vinerea trecută am făcut o nefericită toxiinfecție alimentară însoțită cu febră și stări de amețeală. Și așa am hotărât să mă întorc mai devreme acasă. Eram singură în cămin, colega mea deja plecase acasă în vacanță, iar eu aș mai fi avut vreo 3 zile până să merg la cursuri și chiar nu cred că eram în stare să am grijă de mine în starea aia, dat fiind faptul că aproape am leșinat cât am fiert niște orez. Oricum, mă plâng ca o bătrânică. Știe toată familia, toți prietenii și acum toți cititorii blogului. E ok. 🙂

Despre seria blogmas, am hotărât să mă revanșez pentru absența gravă de pe blog (ceea ce cred că se cam observă din scrisul meu cam din topor) și să vorbim timp de 7 zile despre cărți, viață și desigur Crăciun. Încă nu știu exact cum va decurge asta, a fost doar o inspirație de moment și nu am un plan exact, dar vom vedea împreună. De asemenea, voi încerca să fiu mai prezentă pe Facebook, dar nu uitați să dați follow și pe Instagram unde postez mai mult la story.

Atât despre mine. Voi ce ați mai făcut între timp? Ce mai citiți? Cu ce vă mai delectați?