Sausage tag

Îi mulțumesc mult Mirabelei de la Colțul de literatură pentru că m-a nominalizat la acest tag. Așa că să-i dăm drumul! 


 Bratwurst- un prim rând puternic.

Hmmm… nu știu ce să spun. Nu îmi vine nimic serios în minte acum, dar acest prim rând: „N-am nicio idee cum să scriu prostia asta de carte.” m-a amuzant teribil și chiar îl consider un început în forță. Rândul face parte din romanul Eu, Earl și sfârșitul ei de Jesse Andrews, care va fi în curând recenzat pe acest blog.


 Braunschiweiger- o carte care îți place, dar de care oamenii se plâng adesea.

Cred că seria Instrumente mortale de Cassandra Clare se încadrează la această categorie. Mie mi-a plăcut foarte mult, ca orice scrie autoarea, dar sunt mulți care spun că nu e chiar așa de mișto… Dar cum aș putea să mă supăr pe oameni? Fiecare cu părerile lui literare.


Frankfurter- o carte de la un autor cunoscut pe care crezi ca mai multă lume ar trebui să o citească.

Inima mea și alte găuri negre de Jasmine Warga este unul dintre romanele mele preferate și cred că ar trebui lecturat de mult mai mulți oameni deoarece descrie niște stări greu de înțeles pentru cei care nu au trecut prin ele.


Knakwurst- o carte scurtă, dar plină de sens.

Cititorul din peșteră de Rui Zink a fost una dintre cele mai scurte cărți citite de mine, dar a fost o lectură destul de profundă. E despre cum să lecturezi o carte și despre ce înseamnă să fii un adevărat cititor.


Salami- o lucrare veche ce încă rămâne relevantă.

Enigma Otiliei de Camil Petrescu cred că ne învață și acum ce mister profund este femeia. Cel puțin, eu nu mi-am dat seama ce era în capul Otiliei atunci când a luat unele decizii. Dar, în final, mi-a plăcut destul de mult cartea.


Chorizo- cartea ta preferată scrisa de un autor vorbitor de limba spaniolă sau care se petrece într-o țară vorbitoare de limba spaniolă.

Ahm… Nu cred că știu vreun roman în acest gen.


Plescoi- cartea deosebită la care s-a scris mult timp.

Nu am nicio idee… ăăă… nup, chiar niciuna.


Blood Sausage- o carte care te-a surprins plăcut.

Nu știam exact despre ce era Warcross de Marie Lu, dar am avut o surpriză plăcută să constat cât de bună e cartea, chiar dacă subiectul nu credeam că va fi pe genul meu.


Pepperoni- un autor preferat ce lasă un aftertaste.

Cassandra Clare scrie romane la care te gândești și peste săptămâni după ce ai terminat de citit cartea. Cel puțin așa mi se întâmplă mie. Și acum mă mai gândesc la personajele pe care le-a creat și mă întreb cu se mai descurcă.


Bologna- o carte foarte populară ce ți-a plăcut.

Seria Harry Potter este extrem de populară. Și eu sunt una dintre fanii ei. Nu mai trebuie să zic nimic.


 Carnat picant- care este carnatul tău preferat. 

Hm… Nu cred că am unul. Dacă îmi place ce gust are, ăla e!


Vânzătorul- cui dai tag-ul mai departe?

Oricine dorește, poate prelua acest tag, cu condiția de a menționa sursa 🙂