Viața sănătoasă începe azi

Știați că că 81% dintre adulți nu consumă suficiente fructe și legume. Asta nu sună prea bine, nu-i așa? Dar am o idee strașnică! Haideți să schimbăm aceste statistici! 

Acum, întrebarea este următoarea: ce facem ca să schimbăm aceste statistici îngrijorătoare? Eu am găsit soluția: cel mai nou storcător prin presare la rece, Hurom HZ Alpha! Cum? Nu ai auzit de el? Stai că îți explic acum despre ce e vorba.

Sănătatea și frumusețea sunt două lucruri pe care oricare dintre noi și le dorește. Noul storcător cu presare la rece pentru fructe, legume și frunze Hurom HZ Alpha le are pe amândouă. Una dintre calități – frumusețea, și-o va păstra pentru sine, cealaltă – sănătatea, ți-o va dărui ție. Parte a celei de-a treia generații Hurom, acest produs inovator deschide o nouă eră în stoarcerea fructelor, legumelor și frunzelor prin presare la rece. Din punct de vedere tehnic aduce multiple îmbunătățiri la sistemul de stoarcere, optimizând mai ales modul în care sunt evacuate resturile. Hurom HZ Alpha păstrează calitățile generațiilor anterioare Hurom, poate stoarce rădăcinoase dure, fructe moi sau frunze fără nici un fel de efort, oferind cel mai mare conținut de vitamine, minerale, enzime și fitonutrienți în sucul proaspăt stors datorită tehnologiei avansate de stoarcere și a vitezei ultra-lente de rotație. Noul sistem de antrenare al periilor rotative asigură o mai bună omogenizare a sucului și contribuie la evacuarea mai rapidă și mai eficientă a resturilor pentru un randament sporit și curățare mai rapidă. (Hurom România)

Numai mie îmi sună bine o viață sănătoasă? Ce îți trebuie mai mult? Gândește-te cât de bine e să bei în fiecare zi sucuri care, pe lângă că sunt foarte bune la gust, conțin vitamine și alte substanțe care te mențin sănătos, detoxifiază și întăresc sistemul imunitar. Doar cu ajutorul storcătorului Hurom poți obține cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime în fiecare pahar de suc.

Vrei să știi de unde îl poți lua? Îl găsești în magazinul profistore.ro de unde îl poți comanda repede și simplu.

Să îți spun și un secret: sucul merge perfect cu o carte bună! Da, cititorule, cu tine vorbesc 🙂

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017, Proba 2.

2 gânduri despre ”Viața sănătoasă începe azi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.