Toamna se îmbracă de la Answear

V-ați întrebat vreodată cum arată toamna? Da, știu, arată probabil ca o femeie cu o rochie din frunze colorate în verde, galben, ruginiu și maro, în stilul lui Lady Gaga, și poate cu o coroniță, tot din frunze. Adică, să fim serioși, toată lumea se gândește la asta. 🙂

Dar, dacă toamna ar veni la tine și ar fi ca o persoană ca oricare alta? Ca o femeie care vine în fața ta și îți spune: „Bună! Eu sunt Toamna! Mă bucur să te cunosc!”. Cum ți-ai imagina că arată?

Mă gândeam la asta zilele trecute și m-am hotărât să îi schițez un portret fizic. Și de ce să nu arate ca un om obișnuit? În viziunea mea, Toamna este o femeie pe la 25-27 de ani, e așa cu puțin mai multă experiență, dar încă tânără. Ar avea părul blond, fără absolut niciun motiv, pur și simplu așa îmi apare în minte. Ar avea ochii maronii, care te sperie puțin deoarece când te uiți în ei îți amintești că vor veni vremuri mai grele decât cele de acum.

Dar pe lângă aceste trăsături, Toamna ar avea un simț al stilului desăvârșit, ar fi o femeie în pas cu moda, dar și practică. Ar purta un pulover tricotat, de un albastru deschis, pastel. Pantalonii ar fi niște blugi negri, simpli. Desigur ar purta și un palton, să nu ii fie frig. Acesta ar fi un palton de damă elegant, ar fi de un albastru închis și ar completa ținuta.

Dar să nu uit și de papuci. Clar ar purta niște ghete. Nu simple ghete, ci ghete de piele, în genul botinelor de altă dată, dar care se potrivesc perfect cu restul ținutei.

Acum, nu-i așa că parcă o și vezi trecând pe stradă? Cine știe, poate ai și văzut-o deja. Ieri, în metrou sau în autobuz, poate era chiar doamna de lângă tine, cea care părea să contemple lumea din jurul ei.

Dar știi ce ar fi și mai tare? Să te îmbraci ca ea. Hai să îți spun un secret: Toamna își cumpără haine de la Answear.ro!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017, Proba 1.

2 gânduri despre ”Toamna se îmbracă de la Answear

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.