Wrap Up July

Luna iulie a fost una foarte ocupată pentru mine. În două săptămâni în care am stat singură acasă și încă două săptămâni în care am fost în tabără în Anglia nu am reușit să citesc decât patru cărți. Deși este un număr rezonabil, când am numărat cărțile mi s-au părut puține și am rămas dezamăgită. Mă așteptam să fi citit mai mult. Dar mă revanșez eu în luna august 🙂 

Prima carte pe care am lecturat-o în luna iulie a fost una dintre cele două primite de la Libris.ro și anume Arta de a avea întotdeauna dreptate de Arthur Schopenhauer. A fost o lectură mai ușoară decât mă așteptam și am învățat câteva lucruri cu adevărat interesante. Dacă vreți să știți de ce merită lecturată, aveți aici recenzia ei: RECENZIE.

Următoarele două cărți pe care le-am citit au fost Cronicile lui Magnus Bane de Cassandra Clare, Sarah Rees Brennan și Maureen Johnson și Cele treisprezece motive de Jay Asher. Ambele mi-au fost oferite spre recenzare de Leda Edge, deci au avut întâietate în lista mea. Recenziile lor le puteți găsi dând click pe titlul cărților.

Ultima carte citită în luna iulie a fost Milk and Honey de Rupi Kaur. Cartea mi-am cumpărat-o din Waterstones și, în timpul unui blocaj pe centura Londrei, m-am apucat de ea. Nu mi-a luat mai mult de 2-3 ore să o termin, dar a fost o lectură surprinzătoare și fascinantă. Încă nu am scris recenzia ei, dar sper că în curând voi reuși.

Voi ce ați mai citit în ultima vreme? Ce cărți îmi recomandați?