5 motive să îl iubești pe Magnus Bane

După ce am terminat de citit Cronicile lui Magnus Bane, mi-am dat seama că el a devenit unul din personajele mele favorite. Astfel că am vrut să vă dau și vouă câteva motive pentru care să devine unul dintre personajele pe care le îndrăgiți. 😀 

  1. Este magician. Dar nu orice magician, el este Înaltul Magician din Brooklyn! Orice magician este un personaj awesome din prima. Iar Magnus nu face excepție! Adică, serios?!, cui nu i-ar plăcea să fie magician sau să cunoască unul? Vrei să invoci un demon, te duci la Magnus; vrei să rezolvi unele probleme cu un clan de vampiri, te duci la Magnus; vrei să ai părul verde pentru totdeauna, te duci la Magnus :))
  2. Este nemuritor. Inițial, cele două argumente am vrut să le pun împreună, dar mi-am dat seama că fiecare dintre ele este un motiv. Faptul că trăia pe vremea când Marea Moartă era doar un lac, îl face un magicianu cu multă experiență care a trecut print-o mulțime de întâmplări. Câteva dintre ele le descoperim și în Cronicile lui Magnus Bane.
  3. Crede în iubirea adevărată. Chiar și după multe secole și multe despărțiri sfâșietoare, el are puterea de a crede că iubirea adevărată există și că într-o zi o va întâlni.
  4. Este capabil de iertare. Deși ai zice că un om care a trăit atâta timp, ar fi un morocănos, Magnus este un om plin de viață. Ceea ce m-a impresionat cel mai tare a fost faptul că știe să nu învinuiască pe cineva pentru ceea ce au făcut semenii aceluia. Deși știe că oricare din neamul vânătorilor de umbre nu îi respectă nici cât negru sub unghie pe cei din lumea de jos, el a avut și probabil va avea prieteni vânători de umbre.
  5. Este omul petrecerii. Vrei să vii la o petrecere sau să ții una? Magnus Bane este omul tău. El este genul petrecăreț care nu spune nu la o petrecere. Cui nu i-ar putea plăcea așa un om?! De fiecare dată când vei auzi de el sau vei citi, cel mai probabil vei auzi și această caracteristică 🙂

Acestea au fost cele cinci motive pentru care Magnus Bane este unul dintre personajele mele favorite. Voi ce motive aveți să îl iubiți pe Magnus?