Cele mai nașpa cărți din 2016

M-am gândit, dacă tot am făcut cele mai bune cărți din 2016, de ce nu aș face și cele mai nașpa cărți din 2016. Astfel că mai jos găsiți o listă cu cele mai nașpa cărți pe care le-am citit anul acesta. Mă gândeam să explic de ce nu mi-au plăcut. Dar mi-am dat seama că nu ar avea sens. Nu mi-au plăcut de nicio culoare şi punct.

http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-de-divertisment/sf-fantasy/bloody-valentine-trei-povesti-de-iubire-sange-albastru-editie-de-buzunar-187150.htmlhttp://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-contemporana/daca-intr-o-noapte-de-iarna-un-calator-263316.htmlWorld Of Books WebWorld Of Books Webhttp://www.libris.ro/nu-plange-sub-clar-de-luna-heather-davis-LED973-102-274-1--p362360.htmlhttp://www.edituracorint.ro/uneori-sub-clar-de-luna-nu-plange-sub-clar-de-luna-cartea-a-2-a.htmlpoveste-de-vacantahttp://www.edituratrei.ro/carte/marie-ndiaye-trei-femei-puternice/2948/morometii-2

9 gânduri despre ”Cele mai nașpa cărți din 2016

 1. Ecaterinas zice:

  Este cat se poate de normal sa nu-ti placa anumite carti si este cat se poate de normal sa exprimi acest fapt – dar sa aplici eticheta „naspa” unei creatii a lui Marin Preda te descalifica (sa nu mai spun ca te poate acoperi de ridicol).

  Apreciază

  • dumitrita zice:

   Poate, dar ar însemna să mint spunând că mi-a plăcut. Pentru un adolescent ca mine, această carte nu poate fi una dintre favorite. Nu contrazic faptul că altora le place și nici faptul că este o operă cu mare importanță pentru cultura noastră. Spun doar că lecturarea ei nu mi-a adus o stare de bine sau măcar teme de gândire. Atâta tot. Probabil peste ceva ani, când o voi lectura din nou, voi avea o altă părere.

   Apreciază

   • Ecaterinas zice:

    M-ai inteles gresit. Eu am mentionat ca pretuiesc libertatea de exprimare dar imi repugna etichetarile nedrepte (vezi „carte naspa”) prin care sunt discreditate valorile.

    Apreciază

   • dumitrita zice:

    Eu folosit aceasta eticheta din cauza ca este mai scurta. Știu ca pare oarecum nedrept, dar am vrut ca titlul sa fie cat mai scurt deoarece are priza mai mare la public. Din lipsa de sinonime, ,,nașpa” a fost un cuvânt care mi s-a părut mai blând decât altele la care m-am gândit. Îmi pare rău dacă credeți ca este o eticheta nedreapta, nu a fost intenția mea sa discreditez valorilor cărților de mai sus.
    Pe viitor voi încerca să fiu mai atenta la acest lucru.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.