Nou în bibliotecă de la schimburi

Cum am spus și în articolul anterior, nu mai țin minte exact ce cărți am primit în august și ce cărți am primit în septembrie. Deși încă nu am terminat schimburile și ar mai trebui să primesc câteva cărți, am zis că nu strică să fac un articol de acest gen.

Am făcut schimb de cărți cu foarte mulți oameni, iar unele chiar le-am cumpărat deoarece le-am găsit la prețuri super faine.

Cele două cărți le-am luat la un preț uimitor. Am dat doar 16 lei plus transportul. Dar, 16 lei pentru două cărți mi se pare incredibil!

World Of Books Web

Am mai cumpărat seria Sânge Albastru cu doar 40 lei plus transport. La fel, un preț incredibil și am mai primit și o carte cadou! 😀World Of Books WebWorld Of Books Web

Pe acestea două le-am luat cu 40 de lei și cred că a fost destul de ok. Am plătit și transportul, dar cred că a fost o investiție corectă, având în vedere faptul că le-am luat la jumate de preț.

World Of Books Web

De aici am cumpărat doar Farlander, pe care am luat-o cu doar 8 lei plus transport. Doamne ce prețuri mici am găsit! Și e nouă! Cred că era chiar în țilpă. Alegerea am luat-o de la un băiat cu care am făcut schimb. Am dat Omul de ianuarie pentru ea, dar cred că este ok.

World Of Books Web

Cele două volume din seria Vampirații le-am luat cu 20 de lei plus transport. Le-am citit și am zis că ar fi cazul să le cumpăr și eu 🙂

World Of Books Web

De acum încep schimburile. Cărțile de mai jos le-am luat la schimb, de la diferiți oameni.

World Of Books Web

World Of Books Web

World Of Books Web

World Of Books Web

World Of Books Web

World Of Books WebWorld Of Books Web

Mă bucur foarte mult pentru că am reușit să pun mâna pe câteva comori care chiar cred că au meritat să dau câteva din cărțile mele.

Voi ați făcut vreodată schimb? Dacă da, ce cărți ați primit?