Vremurile terorii de Justin Somper (Vampirații #2)

World Of Books WebÎn primul rând, vreau să vă spun că nu îmi vine să cred că a început școala! De ce? Mai vreau încă câteva zile de vacanță! Un alt lucru pe care aș dori să vi-l spun este că îmi pare foarte rău pentru lipsa mea din ultima săptămână. Am fost câteva zile la Brașov și nu am avut cum să scriu, nu mi-am luat laptopul cu mine. Trebuie să vă obișnuiți cu aceste lipsuri pentru că sunt o persoană care călătorește destul de mult.

Și acum să intrăm în pâine! 😀

De abia la acest volum am prins adevărata savoare a acestei serii. Într-un sfârșit m-a prins complet și mi-am dat seama cât de bună este! Cred că am găsit acel farmec pe care îl are orice serie. Am început să îmi placă cu adevărat personajele și să mă familiarizez cu ele, ceea ce face ca o serie să fie bună 🙂

Astăzi nu prea am inspirație, astfel că vă voi oferi sinopsisul de pe carte:

„Aventurile incredibile ale gemenilor Grace și Connor Tempest, precum și ale piraților și vampiraților continuă…

CONNOR TEMPEST, la cei doar paisprezece ani ai săi, s-a integrat perfect în lumea piraților. Dar loialitatea băiatului este împărțită între camarazi și Grace, sora lui.

GRACE TEMPEST nu găsește prea atrăgătoare viața de pirat. Fata nu-și poate îndepărta sentimentul că lucrurile nu merg deloc bine pe corabia vampiraților. Va îndrăzni oare să se întoarcă la ei?

În această continuare a primului volumul Vampirații – Demonii oceanelor și după întâmplările din interludiul Vampirații – Adâncurile morții, mările sunt mai dezlănțuite ca oricând și un nou val al terorii îi amenință pe Connor și Grace, precum și pe aliații și dușmanii lor.”

tide-of-terror-vampiratesȘtiu că sinopsisul arată înfricoșător aș putea spune, dar pentru mine povestea a fost destul de domoală. Adică. ce știu eu? poate am citit prea multe cărți de aventuri că acum nu mă mai impresionează prea multe. Dar îmi place și cred că asta este ceea ce contează.

Acest volum a fost interesant, cam ca toate pe care le-am citit din această serie. Am privit viața de pirat pe Diablo, vasul pe care lucrează Connor. Acesta a adus-o și pe sora sa cu el, astfel că Grace își dă seama că este strâns legată de vasul vampiraților și că viața de pirat nu este pentru ea.

Am putut vedea și cum funcționează o școală de pirați. Și să știți că este chiar foarte ciudat. Nu numai că faci foarte mult efort fizic, dar înveți strategii și înveți să te duelezi de foarte mic copil. Cum am mai spus, acest volum mi-a stârnit curiozitatea.

Prea multe nu am ce să zic. A fost o aventură foarte faină. Am luat parte și la un duel care s-a terminat cu moartea unui om bun. Acest lucru a dus la nașterea mult mai multor necazuri.

Recomand cu drag această serie! Este foarte bună, deși nu prea pare la prima vedere. Cred că am adus mai multe argumente în recenziile anterioare și probabil voi mai aduce câteva argumente și în următoarea recenzie.vampiratii

Până data viitoare, sper să începeți cu bine școala! 🙂