Nou în bibliotecă de la BookSharing.ro

Am aflat luna trecută de acest site. De fapt știam de mai mult timp, dar de luna trecută am început să îl folosesc. De când am început să fac schimburi de cărți am aflat de o groază de lucruri.

Nu mai țin minte când am primit cărțile. Din acestă cauză am decis să fac un Nou în bibliotecă și să prezint ce cărți am luat de pe BookSharing,ro

Am luat aproximativ 9 cărți de care sunt destul de mândră.

Am luat două cărți în engleză: al patrulea volum din Vampirii din Morganville și The Master and Margarita. Mi s-au părut faine, așa că am zis de ce nu?

World Of Books Web

Feast of Fools m-a surprins prin coperta super mișto pe care o are!

World Of Books Web

Am mai luat două cărți de la editura Trei: Limba maternă și Ecouri de dincolo de moarte, care mi s-au părut interesante.

World Of Books Web

Am mai luat și câteva cărți care sunt așa și așa: Mântuitorul Dunei și al șaselea volum din Academia vampirilor. Sincer, nu știam că Mântuitorul Dunei este din 1995, dar nu mă deranjează, cred că arată destul de bine pentru o carte veche. Iar, Sacrificiul final l-am luat mai mult pentru că aș putea să o dau la schimb pentru o altă carte mai faină.

World Of Books Web

Am avut o surpriză plăcută să găsesc două semne de carte super faine în cele două volume din Sacrificiul final!

World Of Books WebWorld Of Books Web

Am mai găsit și un fel de carte despre Lună nouă, al treilea volum din seria Amurg. Am aflat mai târziu că este cartea ilustrată a filmului și cred că este foarte interesantă pentru fiecare fan Amurg.

luna-noua-cartea-filmului

Și ultima carte pe care am primit-o a fost o carte de colorat antistres care mi s-a părut tare drăguță!

World Of Books Web

Cam astea au fost cărțile pe care le-am luat de pe BookSharing.ro

Am înțeles că a devenit un site în decădere și îmi pare foarte rău pentru că este o idee mișto care cred că ar fi mers foarte fain. Nu știu dacă să vă recomand să îl folosiți. Am auzit că nici măcar anticariatele nu îl mai folosesc ceea ce cred că este foarte trist.

Voi ce noutăți aveți în bibliotecă?