Târgul Gaudeamus Litoral: ce am văzut și ce am cumpărat

Vara asta am încercat să nu mai stau în casă și astfel am ajuns să fac o mulțime de chestii. Spre exemplu: să mă duc un weekend pe litoral doar pentru o lansare de carte și pentru un târg, tot de carte. Dar a fost o experiență super faină.

Știu că a trecut ceva timp de când s-a întâmplat evenimentul, dar m-am gândit că nu este nimic dacă scriu de abia acum un articol despre el. Eu nu am mai fost la niciun târg de carte până acum, deci habar nu aveam la ce să mă aștept.

Am intrat în acel cort cu o senzație de satisfacție. În sfârșit eram la un târg, înconjurată din toate părțile de cărți! 😀 Și am început să mă plimb și să dau o tură, mai întâi să văd ce e pe acolo. Am văzut multe standuri de la diferite edituri, dar am găsit și standuri de la magazine care vindeau pietre și diferite chestii de astea (brățări din pietre, pendule, uleiuri aromatice, săpunuri naturale, talismane). După ce m-am plimbat vreo juma de oră, am început să iau la puricat fiecare stand ce îmi atrăsese atenția.

Primul a fost standul editurii Rao de unde am cumpărat două cărți, fiecare a costat 15 lei.

World Of Books Web

Următoarea oprire a fost la standul editurii Nemira, unde aveau un raft cu „cărți cu defecte”, dar care unele erau perfect în regulă. Astfel de aici am cumpărat Café au lait cu 5 lei; Tronul de jad, Războiul pulberii negre și Cartea cimitirului cu 10 lei fiecare; Ultima dorință am luat-o la prețul ei întreg deoarece nu era pe raftul cu „cărți cu defecte”. Dar, în final zic că am făcut o investiție bună.

World Of Books WebWorld Of Books Web

Am făcut o oprire și la standul editurii Corint de unde am cumpărat aceste două cărți la prețul de 25 de lei fiecare.

World Of Books Web

Ultima oprire a fost la standul editurii Trei, unde am cheltuit cei 10 lei pe care îi mai aveam în portofel și mi-am cumpărat această carte care mi se pare bestială!

World Of Books Web

În concluzie, nu îmi vine să cred că am cumpărat 10 cărți și nici nu îmi pare rău. Sper să mai ajung la astfel de târguri, îmi plac la nebunie! 😀

World Of Books Web

Până data viitoare, voi ce cărți v-ați mai cumpărat? 🙂