5 motive să faci schimb de cărți

În ultimul timp am făcut schimburi de cărți. Și am dat o groaza de cărți. Acesta fiind și unul dintre motivele pentru care am început sa scriu mai puțin. Astfel că m-am gândit să vă dau câteva motive să faceți și voi schimb de cărți. World Of Books Web

1. Faci economii

Singurii bani pe care trebuie sa ii dai sunt cei de transport. Ajunge cam 5 lei pe colet, dar eu zic ca se merită. Decât sa dai câțiva zeci de lei pe o singura carte, cu 5 lei poți primi de la o carte pana la 3-4.

2. Înveți să împachetezi și să trimiți colete

Nu pot spune că e un motiv bun, dar sunt sigură că o dată în viață îți vor trebui aceste cunoștințe.

3. Îți reînnoiește biblioteca

Dacă ești ca mine și atunci când faci schimb ai la oferta vreo 30 de cărți, sigur îți vei înnoi biblioteca și nu vei mai avea nevoie de cărți noi o bucata de vreme.

4. Ajungi sa vorbești cu o groaza de oameni și găsești diferite platforme pe internet

Cu ocazia schimburilor am vorbit cu o groaza de oameni, cel puțin vreo 15. Și nu mai spun ca am găsit și am utilizat platforma Booksharing pentru a face schimburile. La început am pus pe grupurile de pe Facebook, dar mai repede le-am dat pe Booksharing.

5. Îți faci prieteni noi

Nu știu în cazul vostru cum este sau cum va fi, dar eu am văzut-o timp de trei săptămâni, de vreo câteva ori pe săptămână pe doamna de la poştă. Deja mă știe atât de bine încât ma întreabă câte colete pun și câte ridic de fiecare dată când merg.