Pongwiffy și vacanța de coșmar de Kaye Umansky

http://www.elefant.ro/carti/carti-pentru-copii/grupe-de-varsta/viii-iii-ani/pongwiffy-si-vacanta-de-cosmar-56744.html?utm_source=6ledoimypo&utm_medium=banner&utm_campaign=retargetingAceastă carte am luat-o de la o prietenă atunci când îmi făceam bagajul pentru vacanța la mare. Am zis că se potrivește cu contextul și astfel am luat-o cu mine. A fost următoarea carte pe care am citit-o după Biblia pierdută.

Doar mie mi se pare greu să fac recenzii la cărțile pentru copii? Cărțile le ador, dar recenziile sunt chinuitoare. Pur și simplu, simplitatea cărților este greu de discutat. Deci, v-aș ruga să nu vă mirați de această recenzie destul de scurtă.

Pongwiffy s-a săturat de zilele ploioase în care nu poate face nimic și hotărăște ca să meargă în vacanță. Astfel folosește banii adunării vrăjitoarelor pentru a plăti o vacanță pentru întreg sabatul. Pongwiffy și gașca ei vor avea parte de întâmplări cu diferite creaturi ciudate precum troli, staruri și vrăjitori.

Ca de obicei, ador felul ciudat în care trebuie citită o astfel de carte. Pur și simplu închizi trapa logicii și iei de bun tot ce scrie. E atât de relaxant să nu fii nevoit să gândești. E o carte foarte interesantă și relaxantă.

Un alt lucru care îmi place este acțiunea. Mi-a trezit interesul și sunt sigură că pentru copii nu ar trebuie să fie nici de cum plictisitoare. Evenimentele îți captează rapid atenția și este o lectură destul de plăcută.

Nu lipsește și un strop de umor, deci pot spune că mai are un punct în plus în ochii mei. De suspans, din păcate, ca la orice carte pentru copii, este cam inexistent. Dar, haideți să nu judecăm prea aspru cartea.

O recomand copiilor. Mie mi-a plăcut, de aceea i-am dat și 5 steluțe pe Goodreads. Este foarte bună atunci când vrei să citești ceva scurt și relaxant, poate fi chiar și o lectură de o zi.

Până data viitoare, încercați să nu fiți vrăjiți! 🙂