O prietenie falsă (Story time!)

Aici aveți povestioara de săptămâna aceasta. Eu nu am luat parte la crearea ei, deci tot meritul merge spre colegele mele de echipă care se ocupa de pagina de Facebook a blogului. Mulțumim pentru ca ați lăsat cuvinte și enjoy!

Jace , un vampir fermecător cu ochi albaştri,adânci și temători de soare. Theo, un vârcolac negru cu o inima de piatra. Și Clary, o sociopată pasionată de tainele întunericului.

Poate vă întrebați ce legătură au toate astea? Ei bine, cei trei adolescenți sunt foarte buni prieteni. Iată povestea lor :

Într-o zi, Jace a plecat în căutare de sânge. A căutat animale moarte, dar vânătorii deja le luaseră pe toate. Așa s-a hotărât să meargă la magazinul cu obiecte din lemn al prietenului său. Acolo treceau multe persoane cărora Jace le putea lua sângele .

Grăbit, deoarece nu mai putea rezista, când a intrat în magazin, a dat peste Theo. A sărit repede să o muște, însă ea știa totul despre vampiri. După această întâmplare, Jace a vrut să își ceară scuze și s-a dus să cumpere niște flori roșii pentru ea.

La început, Jace era doar un prieten fals pentru Theo, dar mai apoi a început să realizeze că nu avea un suflet de gheață cum credea.

Jace deja avea fluturi în stomac. Nopțile și le petrecea cu Theo și erau de nedespărțit până când … într-o noapte… Clary și-a făcut apariția în pădurea cutreierată de Jace și Theo. Cel de-al treilea prieten .

La început au vrut să o sfâșie. Amândoi erau plini de ură, dar au observat ceva ciudat. Nu avea nicio reacție ( Clary ). S-au gândit că ar putea face parte din echipa lor și așa au devenit prieteni.

Jace deținea o iubire neîmpartăşită pentru Theo, dar aceasta nu avea niciodată să știe sau să simtă același lucru deoarece aceasta avea inima de piatra. Avea un blestem.

Plini de neîncredere, Jace și Theo au vrut să o testeze pe Clary. Au observat că avea multe cunoștințe despre vampiri și vârcolaci. Datorită acestui fapt, i-au cerut ajutorul pentru a-i readuce inima lui Theo la normal.

Speranță. Asta era tot ce avea Theo. Nu avea familie. Hoinărea în Necunoscutul lumii pentru a găsi pe cine ce putea sa o ajute.

Tot ce au primit din partea lui Clary a fost TRĂDARE. În toiul operației ce o efectuau pentru a putea face inima sa funcționeze normal, Clary a început să îi scoată organele și să le taie. Cum am mai spus: era o sociopată.

Inima lui Jace a fost ruptă în mii de bucățele. Nu a suportat, iar Clary a murit la scurt timp. Niciodată să nu omori iubirea cuiva căci vei avea de suferit. ( în cazul nostru, Clary a fost omorâtă de Jace deoarece a omorât-o pe Theo pe care o iubea nespus.)

Asta a fost și povestioara de săptămâna aceasta. Sperăm că v-a plăcut și așteptăm cuvintele voastre și săptămâna următoare.

Cuvintele se colectează de luni până joi pe pagina de Facebook a blogului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.