Misterul morții (Story time!)

Tada! Asta este povestioara din această săptămână. De data asta nu v-ați zgârcit cu cuvintele ceea ce mă bucură enorm, astfel că a ieșit ceva foarte interesant.

Lydia. O fată cu o putere extraordinară de convingere și încrezătoare. Totul părea minunat de pe margine. O fată ce duce o viață perfectă, însă nu era așa. Lydia avea vise, avea ambiție și speranță că va duce un trai fericit. Însă, un criminal i-a ucis mama cu sânge rece. Poliția…. poliția nu a fost în stare să prindă criminalul, iar Lydia avea în cap un plan.

Ea știa de ce polițiștii nu au reușit să îl prindă pe cel care ia luat viața mamei sale, Era ceva ce nimeni nu putea să prindă. Și asta era din cauza naturii lui supranaturale. Era un înger. Dar, nu unul bun. Era un înger căzut care a ucis din furie, furie cauzată de aripile sale. Îngerul numai avea aripi, au fost smulse de cineva și furia îngerului s-a revărsat asupra unei ființe nevinovate. Lydia a jurat atunci să se răzbune, a jurat printre lacrimi că va ataca acel înger și că va răzbuna moartea ființei pe care a iubit-o cel mai mult.

Așa a început să-și facă un plan. Nu era timp să se gândească la dinozauri de mult dispăruți sau la spiriduși de la capătul curcubeului, trebuia să se concentreze să pună punct trădării și să facă dreptate. S-a gândit: oare cel mai bun prieten o va ajuta? Așa că l-a sunat pe Ben și acesta a dat o idee de atac asupra celor care îi omorâseră mama. S-au gândit să transforme un trandafir într-unul toxic, totuși putea fi totul doar o iluzie.

La început, au aflat identitatea celui care i-a omorât mama. Era un alchimist nebun cu o iubire deosebită pentru sânge. Era așa de ciudat. Ideea cu trandafirul era prea banală pentru imaginația Lydiei. Așa că s-a gândit să livreze două cărți la adresa alchimistului, iar în timp ce Ben făcea pe curierul, Lydia avea sî intre prin spate ca un hoț profesionist. Exact așa au procedat. Totul a mers ca la carte. Lydia a ajuns în cameră. În el puteai observa un schelet cu un rinichi și o etichetă. Lydia a rămas uimită.

Pe etichetă era scris: „Dușman de tip demon. A se depozita la subsol.” Ce Doamne iartă-mă era cu acel schelet? Lydia a început să devină neliniștită. Scheletul avea și un colier. Era exact la fel cu cel pe care îl purta mama ei. Frica se instalase deja și nu știa ce să facă. Dintr-odată mii de amintiri îi invadaseră mintea. Amintiri care deschideau răni închise și care aduceau suferință. Dar nu se putea gândi la asta acum. Afară se lăsa amurgul și trebuia să se grăbească să termine ceea ce avea de făcut.

Deodată un râs s-a auzit. Părea că se aude dintr-un tablou care era atârnat pe perete. O fotografie lăsată pe masă a început să se miște singură ca și când un vânt solitar ar fi trecut pe acolo, dar… toate geamurile erau închise. Lydia s-a ridicat și s-a apropiat… fotografia avea doi copaci între care stătea o femeie care arăta exact ca mama ei. Era foarte ciudat tot ce i se întâmpla dar a trecut și a continuat investigația. O ceață deasă se lăsase deasupra fotografiei și dintr-odată aceasta dispare. Misterul devenea din ce în ce mai mare. Atmosfera era atât de tensionată de parcă se pregătea un atac.

Totul a fost o luptă în zadar. Lydia nu voia să se dea bătută, dar totul are un sfârșit. Până și mama ei reușise să își învingă gamonofobia… așa trebuia și Lydia să își învingă teama, frica… pe care o căpătase încă de pe timpul când i-a căzut primul dinte. Ben și Lydia s-au întors și au plecat din acel loc. S-au dus să privească răsăritul și să se gândească la ceea ce au descoperit. Au stat și au privit, dar un sentiment de constrângere că mai aveau ceva de făcut nu le dădea pace. Atunci a apărut o lebădă și amândoi au tresărit. Mama Lydiei i-a spus cândva că, dacă va muri, îi va trimite o lebădă cu persoana care a fost complice la moartea ei. Cu sânge pe lebădă era scris: „TATĂL TĂU…”

Sper că v-a plăcut. Știu că este un pic c-am… neșlefuită, dar este destul de greu să includem toate cuvintele. Și totuși, sunt fericită că am reușit, Iei! 🙂

Cuvintele se colectează de luni până joi pe pagina de Facebook a blogului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.