Miracolul de Nicholas Sparks

World Of Books WebAceastă carte am citit-o la recomandarea unei prietene, care m-a asigurat că nu îmi va părea rău dacă o citesc. Astfel, cunoscându-mi prietena destul de bine, nu mi-am format nicio părere dinainte.

Jurnalistul Jeremy merge într-un mic orășel, Boone Creek, pentru a scrie un articol. Se spune că în cimitir s-ar vedea niște lumini misterioase și că acestea ar fi cauzate de fantome. Fiind un jurnalist de știință, Jeremy dorește să investigheze cazul și să găsească adevărata explicație ale acestor lumini. Numai că el nu știe că ceea ce va găsi acolo nu va fi doar un articol, ci și iubirea vieții lui. Ce va face el? Va putea să găsească un echilibru între serviciu și marea lui iubire? Va putea face față greutăților care le va întâmpina?

Cum am mai spus, nu am avut niciun fel de așteptări de la această carte. Am citit-o cu mintea deschisă și sperând că povestea chiar va fi bună. Din păcate, eu nu sunt prea mult cu acest gen de cărți, respectiv cărțile de dragoste, astfel că nu pot spune că m-a impresionat. A fost o poveste drăguță, care, totuși, s-a prelungit destul de mult. Adică, intriga și desfășurarea acțiunii au fost un pic cam întinse pentru gustul meu. Dar asta e doar părerea mea.

true believer 1Personajele au fost destul de interesante. Jeremy este un personaj, cred că aș putea spune, impulsiv. Adică, au fost câteva momente în care a acționat sub presiunea unor impulsuri, deși nu au fost prea numeroase aceste clipe. Iar Lexi, fericita câștigătoare a inimii lui Jeremy, este un personaj greu de descifrat la început, dar după ce îi asculți povestea vieții, îți dai seama că are multe motive pentru a acționa așa cum a făcut-o.

Romanul este unul clasic. Gen băiatul întâlnește fata, se îndrăgostesc și apoi au loc mai multe evenimente. Nu vreau să spun cum se v-a sfârși și nici de ce cartea se numește „MIracolul”, deoarece asta ar însemna să dau spoilere și nu vreau să vă distrug plăcerea cititului, dacă aveți de gând să lecturați acest roman.

Și dacă am ajuns aici, acum este timpul să vă dau câteva motive să citiți cartea. Un prim motiv este că, dacă ești un fan al poveștilor de dragoste, sunt sigură că vei adora acest roman. Stilul lui Nicholas Sparks a plăcut multor oameni, și foarte probabil, te vei încadra și tu în ei. Deci, ar trebui să îl citiți deoarece chiar merită.

Sper să aveți parte de miracole până data viitoare! 🙂