Cel mai de preț cadou de Nicholas Sparks

http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-de-divertisment/chick-lit-romance/cel-mai-de-pret-cadou-220329.htmlAcest roman de dragoste reprezintă pura imaginație a unei persoane care a reușit să mă impresioneze până la lacrimi. Nicholas Sparks exprimă mai multe prin această carte dar povestea de dragoste este pur și simplu plină de o pasiune inimaginabilă.

În carte se prezintă povestea a doi tineri care se iubesc, dar clasa socială îi desparte. Acum după mai bine de 25 de ani Amanda și Dawson se reîntâlnesc. Pentru a afla ce întâmplă cu cei doi trebuie să vă adăugați cartea „Cel mai de preț cadou” în lista must have. deci nu excludeți romanele de dragoste di biblioteca voastră, toți avem nevoie de o doză de iubire chiar dacă aceasta este transmisă prin intermediul unei cărți cum ar fi cea menționată aici.

cel mai de pret cadou 1Cartea are în atenție pe cei doi care pur și simplu sunt minunați deoarece fiecare are o personalitate ce te lasă să o descoperi trepta astfel primind o doza letală de emoții la sfarșit. Din punctul meu de vedere este cea mai bună carte citită până acum mai ales fiind și prima la care am plâns de zici că îmi pică cerul în cap. Nu ezitați să vă eliberați citind aceasta carte care te ține cu sufletul la gură până în ultimul moment.cel mai de pret cadou 2