Girl Online de Zoe Sugg

www.goodreads.comȘtiți acel sentiment frumos că ați muncit mult? Și că v-ați străduit și ați avut o zi productivă? Acel sentiment l-am avut și eu acum câteva secunde… Până ce mi-am dat seama că recenzia la care lucrasem o ora jumătate , de fapt, nu se salvase. Acel sentiment de ciudă cruntă…

Câteva recenzii, câteva păreri și coperta, care este absolut adorabilă, au fost de ajuns pentru a mă convinge să cumpăr Girl Online de Zoe Sugg. Chiar aveam chef să citesc ceva YA. Iar, acestă carte a căzut la fix.

Am păreri și sentimente foarte învolburate cu privire la acest roman. Personajul principal, Penny Porter este o fată foarte stângace, care are un blog anonim. Sincer, nu am mai întâlnit pe nimeni, persoană sau personaj, așa de împiedicat cum este ea. Face ce face și iar se face de râs. Nu prea am înțeles dacă ceilalți observă că se face de râs sau dacă totul este doar în capul ei, dar m-a luat puțin pe nepregătite, fiind unul dintre puținele personaje care nu se încadrează în tiparele populare.

În ceea ce privește acțiunea, pot spune că am avut momente amuzante care mi-au stârnit râsul World Of Books Web(și câteva priviri ciudate de la oamenii din jurul meu), dar am avut parte și de ceva suspans. Sfârșitul, chiar dacă l-am anticipat exact, a fost bun. Adică, chiar dacă aproape că știam ce se va întâmpla, a fost un sfârșit perfect.

Au existat și lucruri care m-au făcut să îmi pun niște semne de întrebare. Unul dintre ele ar fi părinții lui Penny, care sunt foarte buni, gen părinții model care în lumea reală nu există. Alt lucru este relația de prietenie dintre Penny și Elliot, care , deși pare foarte strânsă, când întâmpină câteva mici obstacole începe să se destrame. Toate acestea au dus romanul puțin cam departe de realitate, un lucru care mie nu prea îmi place.

Pentru a vă convinge să citiți cartea vă voi lăsa un scurt rezumat:

World Of Books WebPenny, o fată foarte stângace, căreia îi place să facă fotografii, deține un blog anonim, unde ea scrie toate gândurile și grijile ei. Din întâmplare, Penny ajunge să facă o excursie în New York, unde stă patru zile, zile despre care crede că vor fi obișnuite. Dar se întâmplă mai multe decât se aștepta, având parte de un basm. Dar, după un timp, totul se năruie și viața ei este dată peste cap, ajungând virală pe net. Va putea Penny să treacă peste cele întâmplate și să își înfrunte demonii interiori?

Dacă ați citit sau dacă veți citi acestă carte, vă invit să vă exprimați părerea în comentarii. Chiar sunt curioasă ce impresia va făcut.

Aveți grijă să nu deveniți virali pe net până data viitoare! 🙂World Of Books Web