Ce înseamnă cărțile pentru noi

BooksCare este lucrul care vă place cel mai mult? După care sunteți obsedați? Care lucru este indispensabil vieții? Acum cred că înțelegeți sentimentul… Asta înseamnă cărțile pentru noi. Cărțile sunt lucrurile care le iubim cel mai mult, și mă refer la poveștile ce le conțin, nu neapărat aspectul. Sunt lucruri indispensabile vieții.

În momentul când citești o carte trebuie să faci și tu parte din poveste nu să stai pe margine și să privești. De fapt, chiar ești obligat și forțat să intri în poveste, să înfrunți toate pericolele împreună cu personajele care îți devin cele mai buni prieteni. Sentimentele care sunt trezite de o carte nu pot fi descrise, atât de puternice sunt. O carte este o opera de artă care trebuie apreciată și slăvită pentru a demonstra că munca autorului nu a fost în zadar.we-love-reading

Niciodată nu am înțeles cum au putut unii autori să scrie astfel de povești. Deseori, mă întreb de unde au avut inspirația, cum au reușit să creeze astfel de personaje, pe care îți este imposibil să nu le iubești. Astfel ați înțeles ce înseamnă aceste bijuterii numite pur și simplu CĂRȚI.